AC Kajaani voitti kärkikamppailun

Lauantai-iltana saatiin Kajaanissa nähdä jännittävä ja tasokas jalkapallo-ottelu, kun AC Kajaani isännöi Kakkosen peliä iisalmelaista Pallokerhoa vastaan. Jo puoli tuntia ennen ottelun alkua oli nähtävissä perinteisen kajaanilaisen jalkapallokaupungin paluuta takaisin ”kartalle”, kun väkeä soljui katsomoon tasaisena virtana. Alkamassa oli kahden laadukkaan joukkueen kärkikamppailu Kakkosen Pohjoislohkossa. Molemmilla joukkueilla oli tavoitteena voitto, olihan kaksi ensimmäistä peliä päättynyt pistejakoon.

AC Kajaani aloitti maalinteon kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun kotijoukkueen Michael Nzekwe antoi painetta iisalmelaisten puolustukseen ja saatuaan pallon, nosti sen taitavasti Pallokerhon maalin takanurkkaan, ohi maalivahti Jyri Junnilaisen. 1-0 kotijoukkueelle!

Iisalmelaiset tulivat tilanteisiin kovaa, mutta kuitenkin moneen kaksinkamppailuun tuomarin mielestä sääntöjen vastaisesti. Kotijoukkueella oli ensimmäisellä puoliajalla tukku vapaapotkuja, joista lisämaaleja ei saatu aikaan. Pallokerho loi painetta AC Kajaanin maalille ensimmäisellä puoliajalla, mutta yhtä maalitolppa- ja ylärimaosumaa lukuun ottamatta Kajaanin maalilla ei ollut suurta painetta. Iisalmelaisten lievää hallintaa kuitenkin.

Kotijoukkue parempi toisella puoliajalla

AC Kajaani otti pelin hallintaan pelin toisen puoliajan alusta alkaen, varsinkin keskikentän Eetu Koistinen ja Murat Önal antoivat runsaslukuiselle kajaanilaisyleisölle hienoa katsottavaa. Loukkaantumisen jälkeen kotiareenalle palannut kapteeni Timo Heikkinen oli myös yksi kentän hahmoista. AC Kajaanin puolustuspelaaminen oli lauantaina erinomaista, Tero Kemppainen ja Janne Putaala saivatkin palkintoraadilta ansaitut kiitokset onnistuneesta pelistä.

Kun toista puoliaikaa oli pelattu varttitunti, karkasi Alexander Akbar PK:n puolustukselta ja nosti pallon toistamiseen ohi Jyri Junnilaisen. 2-0 lukemat painoivat PK:n pelaajien päitä painuksiin, kun taas kotijoukkue oli yleisön kannustaessa ns. ”liekeissä”. Illan komein maali nähtiinkin parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Murat Önal laukoi hyvän hyökkäyssyöttelyn päätteeksi pallon 25 metristä voimalla PK:n maalin vasempaan alanurkkaan. 3-0 jäi myös ottelun lopputulokseksi.Veikkauksen pisteet

3 pistettä Michel Nzekwe, 2 pistettä Murat Önal ja 1 piste Janne PutaalaMuut palkinnot:

PK 37:                 Tuomas Halonen, Olli Valto

AC Kajaani:      Michel Nzekwe, Tero Kemppainen

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK