AC Kajaani tekee hyvää


Miesten Ykkösessä pelataan elo-syyskuun aikana yhteensä kahdeksan Hope-teemaottelua ja nyt lauantaina 11.8. klo 17:00 on Kajaanin vuoro. AC Kajaani – JJK ottelussa kerätään lahjoituksena urheiluvaatteita ja liikuntavälineitä, jotka paikallinen Hope ry toimittaa edelleen alueen vähävaraisille lapsiperheille. Oman lahjoituksesi voit tuoda lipunmyynnin yhteydessä olevaan keräyspisteeseen.

AC Kajaani on lahjoittanut lähialueen vähävaraisille lapsiperheille lippuja kotioteluihin, ja myös edustusjoukkue on mukana keräyksen toteuttamisessa.

Tavaran lahjoittaminen on konkreettinen ja arvokas tapa auttaa! Lahjoitusten tulee olla ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Muistathan myös, että lahjoitusten kunto täytyy olla hyvä.

VAATTEET:
Ajanmukaisia ja ehjiä, esim. vetoketjut, napit, taskut, kaulus, saumat, hihansuut, polvet, kainalot ovat siistejä ja toimivat.
KENGÄT:
Ehjiä, ei ”linttaan astuttuja”

Yhdessä ja yhteisesti ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK