AC Kajaani – RoPS 2 harjoituspeli

Kahteen komeaan voittoon Suomen Cupin lohkovaiheen päättänyt AC Kajaani kohtaa lauantain harjoitusottelussa 2.3 RoPS/2:n Kajaanin Pallohallissa klo 20.00. Alkuvaikeuksien jälkeen voitot TPS:sta ja EIF:sta toivat Suomen Cupin Ykkösen lohko-B:ssa kolmossijan. Viime otteluihin merkittävästi vahvistuneelle AC Kajaanille tulevat harjoitusottelut tarjoavat hyvän pohjan joukkueen yhteenhitsautumiselle ja pelin edelleen kehittämiselle.

Lauantain vierailija RoPS/2 nousi Pohjois-Suomen Kolmosesta sarjatasoa ylemmäksi kauden 2018 päätteeksi. Nuori rovaniemeläisryhmä tulee varmasti tarjoamaan AC Kajaanille kovan vastuksen ja kentällä nähtänee myös useita RoPS:n liigajoukkueen harjoitusvahvuudessa esiintyneitä pelimiehiä. Vesa Tauriaisen valmentama RoPS/2 osallistui Kakkosen Cupiin saldonaan voitot PS Kemistä ja OLS:sta. CUP-taival kuitenkin tyssäsi AC Kajaanin tavoin lohkovaiheeseen joukkueen hävittyä oululaiselle JS Hercules:lle.

AC Kajaanin harjoitusvahvuuteen reilut pari viikkoa sitten liittyneelle ghanalaiskeskikenttäpelaaja Brite Andoh:lle Eurooppa ja Suomi ovat vielä uusi tuttavuus, mutta nuori mies pääsi jo avaamaan maalitilinsä AC Kajaanin paidassa Oskari Rounajan hienosta tarjoilusta CUP-ottelussa EIF:a vastaan.

“AC Kajaani on minulle uusi haaste ja ensimmäinen viikko oli vaikea etenkin sään vuoksi, mutta ihmiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja asiat sujuvat koko ajan paremmin. Joukkueena haluamme taistella sarjan kärkisijoista tulevalla kaudella. Henkilökohtainen tavoitteeni on nauttia pelaamisesta ja auttaa joukkuetta tekemällä mahdollisimman paljon maaleja”; Andoh toteaa harjoitusottelua edeltävänä päivänä.

AC Kajaani-RoPS/2 potkaistaan käyntiin lauantaina 2.3 klo 20.00 Kajaanin Pallohallissa. Tervetuloa!

Joukkueiden Suomen Cupin lohkovaiheen tulokset:

26.1 KTP-AC Kajaani 4-1 – AC Kajaanin maalintekijä Topi Järvinen
2.2 TPV AC Kajaani 6-0
16.2 AC Kajaani-TPS 2-1 – Matias Juntunen, Thiago Trindade
23.2 AC Kajaani-EIF 2-1 – Brite Andoh, Didis Lutumba

20.1 JS-Hercules-RoPS/2 3-1
27.1 RoPS/2-PS Kemi 5-0
3.2 OLS-RoPS/2 0-1

-toimitus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK