AC Kajaani päätti kotipelit voitoon

AC Kajaani päätti pelikauden 2013 Kotistadionillaan komeasti kaatamalla Joensuun Jipon puhtaasti 4-0.

Vaikka tiedossa oli se tosiseikka, että AC Kajaanin pelit Ykkösessä päättyvät ja joukkue tippuu sarjaporrasta alemmaksi Kakkoseen, oli joukkueen peli Jippoa vastaan loistosuoritus. Pelaajat halusivat jättää kannattajilleen hyvän ja positiivisen kuvan itsestään ja siitä että Kajaanissa tullaan vielä pärjäämään suomalaisessa huippujalkapallossa. Tänään Onnistuimme!

Sunnuntain peli oli ensimmäisen puoliajan osalta tasaväkistä puurtamista ja tilanteisiin mentiin kovaa, mutta rehellisesti mies miestä vastaan. Jippo oli tavoilleen uskollisesti kovalla asenteella mukana alkuvihellyksestä saakka. Jipolle oli elintärkeää pyrkiä saamaan Kajaanista kolme sarjapistettä, jolla paikka Ykkösessä olisi saatu varmistettua. Kajaanilaiset eivät saaneet ensimmäisellä puoliajalla pallon kanssa hetken rauhaa, Jippopelaajien oltua miehessä kiinni välittömästi, kuin “syksyinen ampiainen, jonka kuningatar oli heittänyt pihalle pesästään”.

Toinen puolisko aloitettiin lukemista 0-0, eikä säätilakaan neljästä plusasteesta liioin kohonnut.

Kotikatsomon tunnelma alkoi kuitenkin nousta, kun AC Kajaani alkoi viedä peliä ja avausmaali lämmitti lehtereillä kummasti tunnin pelin jälkeen. Michael 21-Kelechi onnistui vihdoin pitkän kuivan kauden jälkeen maalinteossa ja mitä parhaimpaan aikaan…

Jippo yritti vielä vimmatusti saada varmistusta sarjapaikalleen satsaamalla maalintekoon koko arsenaalillaan. Tähän invaasioon lopun laittoi kuitenkin AC Kajaanin Kakha Samsonia taituroimalla 2-0 lukemat kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Kaksi viimeistä maalia olivatkin sitten, jos nyt ei aivan maailman luokan suorituksia, niin ainakin valtakunnan eliittiä. Alexander Akbar sooloili 3-0 osuman “kahvittamalla” Jippopakkia “tanssii tähtien kanssa”- askelkuviolla.

Quincy Osei puolestaan oli jättänyt oman “karkkinsa” lähes tulkoon sarjakauden loppuun. Miehen taiturimainen pallon käsittely ja upean laukaus 20-metristä ohi Lassi Hurskaisen oli kauden 2013 maali Kajaanin Liikuntapuistossa.

Tähän kauniiksi lopuksi vielä toimituksen terveiset Oulun Palloseuralle;

“Nii että meon peätetty tulla hakemaan ne pisteet poes teiltähhii”

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK