AC Kajaani matkaa Ylivieskaan

Kajaanilaiset matkaavat tänään Ylivieskaan FC YPA:n vieraaksi. Viime kaudella ylivieskalaiset sijoittuivat sarjassa toiseksi. Näytöhalut tälle kaudelle ovat kotijoukkueen osalta suuret. Isännät majailevat tällä hetkellä sarjassa sijalla 7. AC Kajaani on tällä hetkellä sarjassa piikkipaikalla, toisena oleva PS Kemi on tosin pelannut ottelun vähemmän.
 
Ylivieska on viime otteluissaan saanut puolustuksensa kuntoon. Viimeisissä kahdessa ottelussa YPA:n maaliin on osuttu vain kerran. Joukkueen maalivahti Juuso Kevari oli erityisen tyytyväinen joukkueensa viimeisinpään esitykseen Oulun Luistinseuraa vastaan.
“Puolustimme paremmin kuin kertaakaan tänä tai viime vuonna”, maalivahti Kevari kehui joukkuettaan.
AC Kajaani saa olla tarkkana FC YPA:n maalinsylkijöiden kanssa. Rami Tirkkonen ja Dragan Pejic tekivät kotijoukkueelle viime kaudella yhteensä 26 osumaa. Tällä kaudella kaksikko on osunut kahdesti neljään peliin.
 
Vierasjoukkue on keskittynyt huolellisesti perjantaisen 1-1 tasapelin jälkeen tulevaan koitokseen. AC Kajaanin kokoonpanossa nähdään ensimmäistä kertaa paluumuuttaja Aleksander Akbar. Kajaanilaislähtöinen pelaaja palasi takaisi Helsingistä, missä avasi kauden Klubi-04 väreissä.
“Akbar on intohimoinen pelaaja, jolla on tavoitteet korkealla. Tällaiset pelaajat ovat tervetulleita harjoitusrinkiin”, AC-valmentaja Jarmo Korhonen kertoo.
Suuria muutoksia kajaanilaiset eivät peliinsä ole harjoituksissa hakeneet. Joukkue luottaa vahvaan peruspelaamiseen myös Ylivieskassa.
 
FC YPA-AC Kajaani 
Klo 18.30 Elisa Areena Ylivieska

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK