AC Kajaani kohtaa sarjanousija TPV:n sunnuntaina Tampereella

AC Kajaani matkustaa seuraavassa Ykkösen ottelussaan sarjanousija TPV:n vieraaksi sunnuntaina.Alkukausi on ollut AC:lle pettymys sen saavutettua kuudesta ottelustaan vain kolme pistettä, jonka seurauksena seura päätyi vaihtamaan päävalmentajaa.Seuralle entuudestaan tuttu Mika Lumijärvi palasi valmennusvastuuseen EIF-ottelun jälkeen perjantaina.

Mika Lumijärvi näkee hyökkäyspelin selkeimpänä kehityskohteena, jotta joukkue palaa voittojen tielle.

– Olemme käyneet harjoituksissa läpi pelinavausta, murtautumista ja erikoistilanteita.Sieltä löytyy asioita joihin voimme vaikuttaa nopealla aikataululla ja parantaa hyökkäyspeliämme.Joukkueen ainoat varmat poissaolijat ovat Pessanha ja Fabricio Lusa.

 

AC:n sunnuntain vastustaja TPV:n saldo kuudesta pelatusta on yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota, joka oikeuttaa Ykkösessä sijalle kahdeksan.Tamperelaisilla on AC:n tavoin ollut alkukaudella vaikeuksia hyökkäyspelaamisensa kanssa.TPV on tullut valmentajansa Anssi Ylisen alaisuudessa tunnetuksi erityisesti tiiviisti puolustavana joukkueena.

Sunnuntain isäntien hyökkäyksestäkin löytyy kuitenkin useita pelaajia joiden kanssa AC:n puolustus saa olla tarkkana.FC Hakan riveistä usean kauden ajalta Ykkösen kokemusta omaava Tuomas Lähdesmäki on esiintynyt viime otteluissa vahvasti ja avasi kuluvan Ykkösen kauden maalitilinsä TPV:n edellisessä vierasottelussa FF Jaron vieraana.Kakkosessa joukkueen monivuotisena maalitykkinä kunnostautunut Mika Ahonen tekee myös hiljalleen paluuta punaisten pelaavaan kokoonpanoon.

AC:n kapteeni Jorsdi Lahnalakso luottaa joukkueeseensa ja uskoo kurssin kääntyvän työnteon kautta.

– Meidän pitää tehdä kovasti duunia ja luottaa itseemme,niin tulemme myöskin tekemään tulosta.Välillä on ollut raskasta, kun emme ole saaneet tulosta, vaikka pelillisesti olemme olleet hyviä.Kapteenina annan tietysti joukkueen eteen kaikkeni ja haluan johtaa esimerkilläni.

AC Kajaani on viettänyt ottelua edeltävän ajan tiiviisti yhdessä ja lähtee iskukykyisenä kohti Tamperetta! Matsi käynnistyy sunnuntaina 2.6 klo 18.30.Joukkueen edesottamuksia voit seurata tuttuun tapaan Elisa Viihde Sportilla.https://elisaviihde.fi/sport/2019-6-2-TPV-ACK/7a7100a0-7e80-43bb-a544-8a0eece9e922

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK