AC Kajaani kohtaa EIF:n helatorstaina Tammisaaressa

AC Kajaani matkustaa seuraavaksi EIF:n vieraaksi Tammisaareen.Viime kaudella Ykkösessä kolmanneksi sijoittunut EIF:n joukkue uudistui AC Kajaanin tavoin runsaasti ja vaihtuvuus pelaajistossa on mahdollisesti heijastunut joukkueen alkukauden otteissa.Tammisaarelaiset ovat keränneet viidestä pelaamastaan ottelusta neljä pistettä eli yhden AC Kajaania enemmän.Joukkue kuitenkin osoitti vaarallisuuttaan edellisessä kotiottelussaan voittamalla MYPA:n peräti 7-2, joten AC saa varmasti tehdä täyden päivätyön napatakseen täyden pistepotin kauden pisimmältä pelireissulta.

Päävalmentaja Ari Koski tiedostaa EIF:n vahvuudet joilla jokkue menestyi viime kaudella.

– He ovat joukkue, joka pyrkii aktiivisesti liikkuttamaan palloa ja sitä kautta vastustajaa etsien iskunpaikkoja hitailla hyökkäyksillä.Meidän täytyy olla hereillä tilanteenvaihdoissa, kun voitamme pallon.Vastassa on aika erityyppinen joukkue, kun mitä meidän kaksi edellistä vastustajaa TPS ja KTP, jotka pelaavat suoraviivaisemmin.Joukkueen terveystilanne on hyvä, Pessanhaa ja Fabricio Lusaa lukuunottamatta kaikki pelaajamme ovat näillä näkymin pelikuntoisia.

EIF:n aktiivisen pelitavan arkkitehtinä toimii kaudeksi 2018 joukkueen peräsimeen saapunut nuori espanjalaisvalmentaja Gabriel Garcia Xatart, joka on uudistanut tammisaarelaisryhmän toimintaa merkittävästi.EIF:n uusista pelaajista mielenkiintoinen seurattava on aikaanaan 17-vuotiaana PK-35:n avauskokoonpanoon Ykkösessä murtaunut Daniel Rantanen, joka iski aiemmin mainitussa MYPA-voitossa tammisaarelaisten lukuun hattutempun.Joukkueen pidempiaikaisia runkopelaajia ovat mm. Zacharias Ekström, Ville Sevon ja William Lindqvist.

EIF-AC Kajaani torstaina 30.5 klo 15.00.Jjoukkueen edesottamuksia helatorstain kamppailussa voi seura Elisa Viihde Sportilta. https://elisaviihde.fi/sport/2019-5-30-EIF-ACK/68f244aa-e80f-428d-876b-66dece912b9c

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK