AC Kajaani kaatoi TPV:n kauden ennätysyleisön edessä

Kuva: Elisa Viihde Sport

 

AC Kajaanin kauden ennätysyleisö sai todistaa joukkueen komeaa voittoa TPV:sta Kainuun helteessä lukemin 3-0. Lauantain kamppailu Liikuntapuiston lehtereillä todisti 1058 katsojaa. AC:n maaleista vastasivat tällä kertaa Giordano Piffero, David Popa ja Jürgen Castañeda.

 

Ottelun ensimmäiset reilu kymmenen minuuttia sujuivat tasaisissa merkeissä ja kumpikaan joukkue ei onnistunut rakentamaan vaarallisia maalipaikkoja. Kun ottelua oli pelattu 12 minuuttia AC:n Lassi Viholainen ja David Popa etenivät vahvasti. Romanialaishyökkääjä Popan laukaus kuitenkin kilpistyi vieraiden puolustukseen. Tämän jälkeen TPV iski välittömästi vaarallisesti vastaan, mutta Paavo Näykin nosto meni kuitenkin hiukan yli AC:n maalin.

 

Ottelun hallinta alkoi siirtyä kotijoukkueelle. Luodut tilanteet tuottivat tulosta, kun Giordano Piffero pääsi puskemaan Lassi Virolaisen erinomaisen keskityksen lähietäisyydeltä verkkoon 1-0. Ensimmäinen puoliaika eteni pääosin AC:n hallinnassa. TPV:n Mauro Severinolle siunaantui kuitenkin erinomainen tilaisuus tasoittaa ottelu ensimmäisen jakson lisäajalla, mutta Aati Riihimäki oli tarkkana AC:n maalila ja Jurgen Castaneda siivosi lopulta Riihimäen torjunnasta maalille pyörimään jääneen pallon väljemmille vesille, näin tauolle lähdettiin AC:n 1-0 johdossa.

 

TPV tuli ottelun toiselle jaksolle kovalla sykkeellä ja sillä oli ueampi paikka tasoittaa ottelu toisen jakson ensimmäisellä vartilla, mutta Aati Riihimäki jatkoi erinomaisia otteitaan maalilla ja teki tamperelaisten tasoitusyritykset tyhjiksi. Hetkeä myöhemmin juuri kentälle vaihdetulla Thiago Trindade:lla oli paikka lisätä AC:n johtoa, mutta brassin pusku painui hiukan yli maalin.

Kun ottelua oli pelattu 75. minuuttia Brite Andoh pelasi pallon boksiin Thiago Trindade, Trindade ei aivan saanut pelivälinettä haltuun ja tilanne ajautui laitaan, Trindade toimitti todellisen nappikeskityksen David Popan päähän takatolpalle ja romanialainen puskin pallon verkkoon 2-0!

 

Vain hetkeä myöhemmin Andoh ja Trindade rakentelivat jälleen uutta hyökkäystä ja Trindadea rikottiin rangaistusalueen rajalla. Jürgen Castañeda jatkoi siitä mihin EIF-ottelussa jäi ja pommitti pallon upeasti ohi TPV-maalia vartioineen Antti Kuusisen, 3-0!

 

AC Kajaanilla oli vielä ottelun lopussa tilaisuutensa lisätä johtoaan, mutta lisämaaleja ei enää nähty ja joukkue nappasi kolmannen perättäisen voittonsa! Seuraavaksi AC kohtaa sarjakärki FC Hakan Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 3.8.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194149

 

Seuraavaksi AC kohtaa sarjakärki FC Hakan Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 3.8. AC Kajaani pelaa kotiyleisönsä edessä seuraavan kerran lauantaina 10.8, jolloin vastaan asettuu FF Jaro.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK