AC Kajaani kaatoi HIFK:n

AC Kajaani otti maukkaan kotivoiton sarjajohtaja HIFK:sta Ykkösen ensimmäisen kierroksen päättäneessä pelissä maalein 2-1 (1-0)

Odotettu jalkapallopeli HIFK:aa vastaan Kajaanissa saatiin käyntiin keskiviikkona tuulisessa ja aurinkoisessa säässä. Keskikesän tavanomainen lämpötila ei kuitenkaan ollut täysillä mukana ja varoitettu puuskainen länsituuli antoi omat mausteet niin pelaajille, kuin katsojillekin…

OTTELUN TEEMA SAI KAJAANILAISYLEISÖLTÄ ANSAITUT APLODIT;
“Kaudella 2018 Palloliitto tukee rasisminvastaista hanketta Punainen kortti rasismille.
Me vastustamme syrjintää sen kaikissa olomuodoissa kentällä ja sen ulkopuolella.
Nautitaan pelistä yhdessä ja näytetään punainen kortti rasismille!”

Peli käyntiin…
Ottelun hahmo, AC Kajaanin Alberto Ramirez otti “erävoiton” jo teikkauksessa, kun erotuomari Daniel Enkvistin heittämä kolikko oli kotijoukkueen kapteenille suosiollinen. Kentänsuuntainen kova ja puuskainen myötätuuli kotijoukkueelle!

AC Kajaani hallitsi ensimmäistä puoliaikaa selvästi ja oli aktiivisempi. Puuskaiseen myötätuuleen pelaaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa, kuin voisi kuvitella. Läpisyötöt painuivat yli päätyrajan, kulmapotkut meni tuulen mukana, jne…
Kun ensimmäinen puoliaika oli jo erotuomarin antamalla lisäajalla sai kotijoukkue jälleen kulmapotkun oikealta. Nyt Ramirez luki tuulimittarin lukemat oikein ja kova kierteinen kulmuri painui vastustamattomasti ohi Tomi Maanojan ja kotijoukkueelle loistava “pukukoppimaali” 1-0.

Toinen puoliaika
Toiselle puoliajalla HIFK tuli odotetun kovaa ja kotijoukkue oli hetken täysin vastaanottavana osapuolena. Tasoitus oli tosiasia 53 minuutin kohdalla, Tuomas Mustosen iskiessä pelin tasoihin. HIFK painoi päälle herkeämättä, mutta kotijoukkue pysyi hyvin paineen alla pelissä mukana.

Pelin lopullinen käännekohta oli kun tunti peliä oli pelattu. Michael Ibiyomi kaadettiin kesken hyvän hyökkäyksen rankkarirajan tuntumassa, josta vapaapotku kotijoukkueelle. Alberto Ramirez asetti pallon rikkeen tapahtumapaikkaan 16-metrin rajan läheisyyteen ja odotti HIFK:n muurin rakentelua ja erotuomarin lupaa vaparin antamiselle.

ACK:n kapteeni laukoi pallon loistavasti yli muurin, eikä HIFK-veskari Tomi Maanoja pystynyt estämään AC Kajaanin voittomaalia 2-1. Pelin loppu oli AC Kajaanin, eikä HIFK kyennyt enää tasoittamaan peliä muutamista hyvitä yrityksistä huolimatta.

Tosi makea ja ansaittu voitto AC Kajaanin joukkueelle!

Viikon päästä Ouluun AC Oulun vieraaksi, kun sarjan toinen kolmannes käynnistyy!

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE !

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK