AC Kajaani joutui taipumaan KTP:lle vaiherikkaan kamppailun jälkeen

AC Kajaani ja KTP kohtasivat Liikuntapuistossa lauantaina. AC joutui lopulta taipumaan KTP:lle vaiherikkaan kamppailun jälkeen lukemin 4-5.AC aloitti ottelun vahvasti ja David Popalla oli hyvä tilaisuus siirtää kotijoukkue johtoon, mutta Jiri Koski venyi pallon tielle. Ottelun ensimmäistä maalia ei tarvinnut kuitenkaan kauan odotella, kun David Popa nousi vahvasti laidalta ja hänen keskityksensä löysi taka-alueelta Thiago Trindaden, joka iski pallon verkkoon, 1-0. Muutamaa minuuttia myöhemmin Tim Martinen vapautti tyylikkäällä nostolla David Popan läpiajoon ja romanialainnen sijoitti varmasti lukemat 2-0:n.

Ottelua ei oltu käyty edes 20 minuuttia, kun nähtiin jo illan kolmas osuma, KTP:n Kasperi Liikonen keskitti ja Tuukka Kurki puski pallon verkkoon 2-1. Avoimien ovien päivät jatkuivat, kun KTP:n Thomas Agyiri:n laukaus jäi pyörimään AC:n maalin eteen ja Aleksi Pahkasalo iski paluupallon verkon perille, 2-2.

Ei aikakaan, kun kotijoukkueen Brite Andoh purjehti läpi KTP puolustuksen ja viimeisteli 3-2 osuman tyylikkään yksilösuorituksen päätteeksi. Tauolle lähdettiin niin ikään kotijoukkueen 3-2 johtolukemissa.

Pelikellon näyttäessä 58. minuuttia, KTP:n riveihin kesän siirtoikkunassac siirtyneet Thomas Agyiri ja Paulo Martins iskivät pelin 3-3 tasalukemiin. Muutamaa pinuuttia myöhemmin Jonathan Jäntti sai epäonnisen tällin päähänsä ja näin AC oli pakotettu vaihtamaan maalivahtia Aati Riihimäen astellessa tolppien väliin. AC:n 4-3 johtomaali syntyi, kun vaihdosta kentälle tulleet Topi Järvinen ja Michael Ibiyomi tarjoilivat laukaisupaikan Brite Andoh:lle, joka tykitti pallon verkkoon.

Maalikarkelot kuitenkin jatkuivat, kun KTP iski Aleksi Pahkasalon toimesta 4-4:een. Paria minuuttia myöhemmin AC:n joukkue sai kylmän suihkun, kun Matias Lindforssin nosto löysi jälleen Aleksi Pahkasalon, joka iski ottelun loppuluvuiksi.

Seuraavaksi AC Kajaani pelaa kotonaan EIF:a vastaan, joka saapuu vieraaksi Liikuntapuistoon. Ottelu käynnistyy lauantaina 21.9 klo 17.00. Lämpimästi tervetuloa!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK