AC Kajaani ja TPS kohtaavat perjantaina Turussa

AC Kajaani kohtaa TPS:n Turun Veritas stadionilla perjantaina 6.9 klo 18.30. TPS on tällä hetkellä sarjassa toisena matkalla kohti nousukarsintaa paikasta Veikkausliigaan. AC Kajaani puolestaan löytyy sarjataulukon sijalta seitsemän ohitettuaan AC Oulun Myllykoskelta haetun tasapelipisteen turvin.

Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat olleet tasaisia, mutta molemmat ottelut ovat lopulta päättyneet Tepsin voittoon maaliin erolla, joten vierailla on revanssin paikka kuluvan kauden osalta. AC:lla on myös mahdollisuus vaikuttaa sarjanousun ratkeamiseen, sillä mikäli AC Kajaani ottaa Turun vierailulta vähintään pisteen ja FC Haka voittaa samaan aikaan pelattavassa ottelussa MuSa:n varmistavat valkeakoskelaiset nousun Veikkausliigaan ensi kaudeksi.

Päävalmentaja Mika Lumijärvi odottaa illan kamppailusta tasaista edellisten otteluiden tavoin.

– Tiukka vääntö tulossa, selvää kuitenkin, että voittaminen vaatii meiltä huippusuoritusta niin puolustus kuin hyökkäyssuuntaankin ja sitä lähdetään hakemaan. Pelasimme MYPA:a vastaan ihan hyvän ottelun lukuunottamatta paria puolustuspään nukahdusta. Hyökkäsimme vahvasti luoden riittävästi paikkoja voittoon ja samaa pitää pystyä jatkamaan myös TPS:n vieraana. Loukkaantumisten takia sivussa ovat Michael Ibiyomi ja Matias Juntunen. Derrick Mensah puolestaan kärsii pelikieltoa.

Illan ottelua pääsee jännittämään Elisa Viihde Sportin välityksellä. https://elisaviihde.fi/sport/2019-9-6-TPS-ACK/c46ed5f5-d639-4725-a977-17af94351c9f

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK