AC Kajaani ja TPS kohtaavat Liikuntapuistossa lauantaina – #ykkönentekeehyvää


AC Kajaani kohtaa lauantaina Ykkösen kärkijoukkueisiin lukeutuvan TPS:n Urheilupuistossa. Vastus tulee olemaan kova, mutta viime kierroksilla peliään merkittävästi parantaneella AC:lla on ottelussa vain yksi tavoite, nimittäin voitto! Lauantain matsi on myös hyväntekeväisyysottelu, jonka AC Kajaani järjestää yhteistyössä Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry:n kanssa.

 

Kotijokkueen poissaolotilanne alkaa pikkuhiljaa helpottaa, kun Michael Ibiyomi ja Giordano Piffero ovat jälleen käytettävissä pelikieltojensa jälkeen. Joukkue pääsee lähtemään otteluun paria edellistä matsia laajemmalla pelaajarinkillä, joka antaa päävalmentaja Mika Lumijärvelle enemmän mahdollisuuksia reagoida pelinkulkuun. Joukkueen vahvuudesta puuttuvat kuitenkin edelleen maalivahdit Jonathan Jäntti ja Tatu Österlund sekä Oskari Rounaja, Pessanha ja Fabricio Lusa.

 

Turkulaisten riveistä löytyy runsaasti kokemusta ja hyökkäyspään taitoa. AC:n puolustuksen tulee olla erityisen tarkkana kolumbialaishyökkääjä Elicier Espinosan kanssa, joka johtaa Ykkösen maalipörssi seitsemällä täysosumallaan.Myös AC Kajaanin hyökkäyspeli on tehostunut viime otteluissa, jonka seurauksena joukkue on viimeistellyt edellisessä kolmessa ottelusaan viisi maalia.

 

Mika Lumijärvi oli kuitenkin pettynyt joukkueensa jäätyä MYPA:a vastaan 2-2 tasapeliin lukuisista maalipaikoista ja ottelun hallinnasta huolimatta.

– TPS on kokenut joukkue jolla on paljon taitavia yksilöitä. Voittaaksemme heidät meidän täytyy yksikertaisesti puolustaa paremmin joukkueena ja käyttää omat mahdollisuutemme tehokkaammin. Pelaajat ovat aiemmin kaudella osoittaneet pystyvänsä tiiviiseen koko joukkueen puolustamiseen ja sitä lähdemme hakemaan myös lauantain ottelussa.

Ottelussa kerätään lahjoituksena urheiluvaatteita ja liikuntavälineitä, jotka paikallinen Hope ry toimittaa edelleen alueen vähävaraisille lapsiperheille. Oman lahjoituksesi voit tuoda lipunmyynnin yhteydessä olevaan keräyspisteeseen.Seura lahjoittaa lähialueen vähävaraisille lapsiperheille lippuja kotioteluihin, ja myös edustusjoukkue on mukana keräyksen toteuttamisessa.

Tavaran lahjoittaminen on konkreettinen ja arvokas tapa auttaa! Lahjoitusten tulee olla ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Muistathan myös, että lahjoitusten kunto täytyy olla hyvä.

Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Ottelunisäntänä toimii myös OP Koti Kainuu.

 

AC Kajaani-TPS käynnistyy lauantaina 6.7 klo 17.00. Tervetuloa mukaan auttamaan ja kannustamaan AC voittoon! #ykkönentekeehyvää

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK