AC Kajaani ja MYPA kohtaavat Liikuntapuistossa lauantaina

AC Kajaani ja MYPA kohtaavat Liikuntapuistossa lauantaina 29.6 klo 17.00. AC Kajaani nappasi kauden toistaiseksi ainoan voittonsa juuri Myllykoskelaisten vieraana ja joukkueen tavoitteena on luonnollisesti toistaa sama temppu tälläkin kertaa. AC:n poissaolotilanne on edelleen hankala, mutta Liikuntapuiston kotiyleisö tulee varmasti näkemään taistelevan AC Kajaanin kuten edellisessä AC Oulu ottelussakin. Michael Ibiyomi ja Giordano Piffero jäävät sivuun pelikiellon vuoksi, mutta loukkaantumisesta toipunut Thiago Trindade palaa joukkueen vahvuuteen.

Päävalmentaja Mika Lumijärvi ol tyytyväinen mies joukkueensa noustua kahden maalin takaa alivoimalla tasoihin AC Oulua vastaan.

– Saimme tärkeän pisteen ja joukkueen työmoraali on ollut koko ajan hyvä. Meillä on kuitenkin kehitettävää hyökkäyspelissämme ja tilanteenvaihdoissa hyökkäyksestä puolustukseen. MYPA on kauden aikana osoittanut olevansa vaikea vastustaja monelle joukkueelle, joten hereillä pitää tietysti olla heti alusta lähtien.

 

MYPA hävisi edellisessä ottelussaan FF Jarolle peräti 0-5, joten Kajaaniin saapuu varmasti sisuutunut vierasjoukkue. Myllykoskelaiset osoittivat hiljattain iskukykynsä kaatamalla sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan TPS:n luvuin 3-1. Luvassa on siis varmasti jännittävä kamppailu ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi Liikuntapuistoon!

AC Kajaani-MYPA käynnistyy lauantaina 29.6 klo 17.00.Otteluisäntänä Kivikylän Kotipalvaamo.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK