AC Kajaani ja KTP kohtaavat Liikuntapuistossa lauantaina klo 17

AC Kajaani ja KTP kohtaavat Liikuntapuistossa lauantaina 25.5 klo 17.00.Kotijoukkuen saldona neljästä pelatusta ottelusta on yksi voitto ja kolme tappiota, joten kotiyleisön tuki on tarpeen AC:n lähtiessä hakemaan kolmea pistettä kotkalaisten kustannuksella.

Monissa ennakkoarvioissa sarjan kärkipäähän veikkailtu KTP:n on ottanut neljästä pelaamastaan otteluista pisteen kotijoukkuetta enemmän.Otteluisäntänä toimii Lehtikankaan Apteekki, myös OP-omistaja asiakas etu on tuttuun tapaan voimassa.

AC sai viikolla ikäviä uutisia brasialaisen keskikenttäpelaaja Fabricio Lusan loukkattua polvensa harjoituksissa ja vamma osoittautui valitettavasti niin pahaksi, että hän tulee olemaan loppukauden sivussa.Näin joukkueen keskikentällä on tarjolla iso rooli paikkaamaan joukkueen parhaimmistoon alkukaudella lukeutunutta Lusaa.Pessanhan ja Lusan pitkäaikaisia poissaoloja lukuunottamatta joukkueen terveystilanne on hyvä ja kilpailua pelipaikoista riittää.

Joukkueen harjoitukset ovat tappiollisen TPS-ottelun jälkeen jatkuneet tuttujen teemojen parissa ja päävalmentaja Ari Koski korostaa joukkueen aloitettellisuutta hyökkäyskolmanneksella maalipaikoille murtautumisen tehostamiseksi.

Lauantain vierasjoukkue KTP uudistui AC:n tavoin tälle kaudelle ja joukkueena uutena valmentajana aloitti virolainen Argo Arbeiter.Pelaajistoa vahvistamaan saapuivat mm.Kalle Multanen ja pitkään Veikkausliigaa pelannut Antti Mäkijärvi.

Tasaisessa Ykkösessä kaikki on täysin avoinna ja kolmen pisteen saaliit parantavat joukkueen tilannetta nopeasti.AC Kajaani-KTP lauantaina 25.5 klo 17.00.Tervetuloa kannustamaan!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK