AC Kajaani ja FF Jaro iskevät yhteen Liikuntapuistossa lauantaina

Kuva: Jussi Rämä. Luvaton käyttö kielletty.

AC Kajaani kohtaa FF Jaron lauantaina 10.8 Liikuntapuistossa klo 17. Otteluisäntänä toimii Kainuun Sanomat. Ottelusta sopii odottaa tasaista ja tiukkaa kamppailua pisteistä, sillä molemmat joukkueet ovat keränneet viidestä viimeisestä ottelustaan yhdeksän pistettä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuussa Pietarsaaressa päättyi niin ikään tasalukemiin 1-1. Vierailija Jaro on ottelussa likimain pakkovoiton edessä, tavoitellakseen kymmenen pisteen päähän lipunutta nousukarsintapaikkaa. AC Kajaani puolestaan löytyy tällä hetkellä Ykkösessä sijalta kahdeksan, mutta vitossijaan on matkaa ainoastaan kolme pistettä.

 

Edellinen 4-2 tappioon sarjakärki Hakaa vastaan päättynyt ottelu oli AC:n osalta varsin kaksijakoinen. Joukkue aloitti ottelun erinomaisesti siirtyen ensimmäisellä jaksolla 0-2 johtoon ollen lähellä myös 0-3 johtoasemaa, mutta lopulta heikko erikoistilannepuolustaminen koitui joukkueen kohtaloksi ja Haka käänsi ottelun voitokseen.Ennen Haka-ottelua vahvasti esiintynyt AC päästi edellisessä neljässä ottelussa vain yhden maalin, joten Jaro joutuu Liikuntapuistossa varmasti koville.

Haka-ottelu tajosi päävalmentaja Mika Lumijärvelle selkeän kuvan siitä, mitä osa-alueita joukkueen pitää kehittää jatkossa.

 

– Edellinen matsi oli sikäli erikoinen, että kuudesta maalista peräti viisi tehtiin erikoistilanteiden seurauksena. Ennen tätä puolustamisemme on toiminut hyvin ja olemme päästäneet vähän maaleja viimeaikoina. Jaro on myös vahva ja pääpelivoimainen joukkue, josta löytyy taitavia yksilöitä joten myös erikoistilannepuolustamisemme täytyy saada taas hyvälle tasolle. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja uskon, että tulemme pärjäämään omilla vahvuuksillamme.

 

 

Joukkueen pelaajistossa tapahtui Suomen siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä muutamia muutoksia. Neljässä edellisessä ottelussa AC Kajaania edustanut Lassi Viholainen palasi Turun Interin riveihin.
Ramy Elged puolestaan jatkaa lainasopimuksella KajHa:n miehistössä. AC:n paidassa nähdään lauantaina myös uusi kasvo, kun lainasopimuksella Kajaaniin saapunut FC Lahden laitapelaaja Tim Martinen nähdään ensimmäistä kertaa joukkueen mukana.

 

 

AC Kajaani-FF Jaro potkaistaan käyntiin lauantaina 10.8 klo 17.00. Lipunmyynnistä voit hankkia myös kausikortin AC:n jäljellä oleviin viiteen kotiotteluun hintaan 60 €. Pelipäivän juhlahumu jatkuu lähes välittömästi ottelun jälkeen, kun Kajaanin Hokkin ja Puiston järjestämä Oktoberfest käynnistyy Puistolla klo 19.00. Tervetuloa viihtymään!

 

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK