AC KAJAANI JA FC HAKA FARMISOPIMUKSEEN

AC Kajaani ja Veikkausliigassa pelaava FC Haka Valkeakoskelta ovat tehneet farmisopimuksen. Ajatuksen ja pohjatyön ovat valmistelleet joukkueiden päävalmentajat AC Kajaanin Mika Lumijärvi sekä FC Hakan Teemu Tainio.

“Hienoa että saatiin tehtyä sopimus Hakan kanssa, Tainion kanssa puhuttiin asiasta jo syksyllä alustavasti. Olen varma, että tästä hyötyy molemmat seurat”; Lumijärvi kertoo.

Yhteistyö antaa mahdollisuuden kummankin osapuolen pelaavan kokoonpanon kehittämiseen. FC Haka tarvitsi Ykkösen tasolta farmisopimuksen, jotta mahdollisesti vähemmälle peliajalle jääneille pelaajille voidaan tarjota kovatasoisia pelejä. Myös AC Kajaanin pelaajille yhteistyö antaa mahdollisuuden peliajan suhteen Veikkausliigassa.

AC Kajaanin pelaajille tarjoutuu loistava mahdollisuus päästä pelaamaan Veikkausliigaa farmisopimuksen avulla, tietysti se vaatii tietyn tason saavuttamista ensin omassa joukkueessa ja jos pelit menevät hienosti, niin kutsu voi käydä Hakan riveihin. Pelaajaliikennettä tulee varmaan olemaan kauden aikana molempiin suuntiin, Lumijärvi kertoo.

AC Kajaanin joukkue rakentuu suunnitelman mukaan

AC Kajaanin joukkue on saanut alleen menneellä viikolla jo hyviä harjoitussessioita sekä ensimmäiseen Suomen Cupin otteluun liittyen on jo myös rakennettu sekä hiottu taktiikkaa niin palavereiden kuin käytännön kautta. Ensimmäiset Suomen Cupin ottelut toimivat myös ns. näytönpaikkana pelaajilla valmennusjohdon suuntaan.

“Ensimmäinen treeniviikko takana ja olen erittäin tyytyväinen pelaajien työmoraaliin. Joukkue on uusiutunut paljon ja vie tietysti oman aikansa, että saadaan joukkuepelaaminen kuntoon. Olemme löytäneet sellaisia pelaajatyyppejä joukkueeseen mitä on haettu”; Lumijärvi jatkaa

– Ensi viikolla tulee muutama pelaaja lisää, joten Jaro peliin saadaan hyvä ryhmä kasaan ja lähdetään taistelemaan voitosta. Helmikuun alun jälkeen tiedetään, miten joukkue rakentuu ja mihin paikoille haemme vielä pelaajia.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK