AC Kajaani-FC KTP 3-1

AC Kajaani palasi voittokantaan lauantain ottelussa FC KTP:n kanssa.

Peli oli viihdyttävää katsottavaa molempien joukkueiden osalta. Kotijoukkue aloitti vahvasti, luoden maalipaikkoja heti pelin alusta alkaen. Maalinteon aloitti kuitenkin FC KTP. Aleksi Pahkasalo karkasi läpi 10 minuutin kohdalla ja laukoi vieraat 1-0 johtoon.

Stadionin pelikello oli jo pysähtynyt 45 minuutin kohdalle, kun AC Kajaani loi painetta kotkalaismaalille. Ter-Ade Ichull pääsi irtopalloon ja latasi pallon voimalla 16 rajan tuntumasta KTP:n maaliin, taukolukemat 1-1.

Toisella puoliajalla tilanteet vaihtelivat, mutta kotijoukkue hallitsi peliä ja prässäsi korkealta. Lukas Brambilla oli loistavalla pelipäällä ja kohahdutti yleisöä näyttävillä pallonhallinta suorituksilla. Lukas pääsi kertaalleen läpi, harhautti maalivahdin, mutta laukaus huonosta asennosta tyhjään kotkalaismaaliin kilahti kuitenkin maalitolppaan.

70 minuutin pelin jälkeen Michael Ibiyomi tuli vaihdosta kentälle, Lukas Brambillan tilalle. AC Kajaanin maalitilaston ykkönen veikin 85 minuutin pelin jälkeen kotijoukkueen 2-1 johtoon. KTP aloitti loppurynnistyksen, mutta ottelun parhaana palkitun Tatu Hoffrenin johtama puolustuslinja kesti nyt paineet.

Illan komein suoritus nähtiin kuitenkin kaksi minuuttia ennen peliajan päättymistä.
Willy Stephanus piti palloa oikealla laidalla, kikkaili kulmalipun tuntumasta läpi kotkalaispuolustuksen ja laukoi pallon voimalla rankkarialueen tuntumasta verkon perukoille… AC Kajaanille kotivoitto 3-1.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK