AC Kajaani-EIF 1-1

AC Kajaani lähti Ykkösen 25. kierroksen peliin Tammisaaren Idrottsförening (EIF) -joukkuetta vastaan uuden päävalmentaja Ari Kosken johdolla. Tuloksena illan pelistä oli 1-1 tasapeli ja yksi sarjapiste lisää taistelussa Ykkösen sarjapaikasta, kun enää kaksi peliä on kautta jäljellä.

Ottelun alku oli kotijoukkueelta hieman hapuilevaa
Myötätuuleen aloittanut vierasjoukkue karvasi korkealta, mikä vaikeutti AC:n pelinavausta selvästi. Kotijoukkueen pelaaminen oli nyt enempi alakerran kautta pyörittelyä, johon EIF iski aktiivisesti ja pääsi paikkoihin muutamaan kertaan vaarallisesti. Sateen kastelema keinonurmi aiheutti, varsinkin kajaanilaisten, kenkien alla liukastelua…

Avausmaali nähtiin 16. peliminuutin kohdalla, kun kajaanilaisten löysä puolustaminen antoi EIF:n Hanson Boakaille liikaa tilaa kuudentoista rajalla. Boakai kuljetti keskelle ja laukoi löysän vedon oikeaan alakulmaan. Elias Tuomarila oli hyvin mukana torjuen pallon tolppaan, mutta pallo kimposi tolpasta harmittavasti Tuomarilan selän kautta lopulta maaliin saakka.

Puolen tunnin pelin kohdalla AC Kajaanin Lukas Brambilla keskitti oikealta EIF:n rangaistusalueelle, jossa Ibiyomi ja Stephanus olivat molemmat maalipaikassa. Vierasjoukkueen toppari yritti purkaa tilanteen omalle maalivahdille, mutta paineen alla pallo päätyi lopulta omaan maaliin ja peli oli tasan 1-1.

Jälleen kerran tuomaritoiminta nousi puheenaiheeksi
Linja ei yleisön mielestä selvästikään ollut johdonmukainen, sillä välillä sai pelata kovaa ja välillä ei. Heti ottelun alussa AC Kajaanin Oskari Rounaja oli päästä laidalta läpiajoon, mutta hänet taklattiin rajusti kentän pintaan. Erotuomari levitteli vain käsiään. Toisen puoliajan puolivälissä Oskari Rounaja pääsi läpiajoon, mutta erotuomari vihelsi vapaapotkun EIF:lle, Aboubacar Gassaman sotkeuduttuaan omiin jalkoihinsa ja kaatuen näyttävästi.

Lopputulos 1-1 (1-1)

Kolme pistettä oli tarjolla, mutta yksi piste saatiin. Nyt on kaksi viikkoa aikaa harjoitella tuiki tärkeään JJK-peliin, sillä maaottelutauko tulee AC Kajaanin joukkueelle juuri sopivasti.

-toimitus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK