AC Kajaani aloitti Ykkösen voitolla!

AC Kajaani löi oululaisen kaimaseuran 2-1 (0-0)

Ykkösen avauskierroksen ottelu AC Kajaani-AC Oulu pelattiin lauantaina loistavissa olosuhteissa, Kajaanin Liikuntapuiston tekonurmella. Ottelusta muodostuikin lopulta huikea taistelu kolmesta sarjapisteestä, eikä dramatiikkaa puuttunut.

Oululaisfaniryhmä myöhästyi ottelun alusta hieman. Saamiemme tietojemme mukaan bussin rengas rikkoutui matkalla!
Asia ei tuntunut Sinitähtiä haittaavan, äänekäs kannustus sytytti myös kotijoukkueen kannattajat mukaan tunnelmaan.

Ensimmäinen puoliaika oli maaliton, vaikka kajaanilaisilla oli muutama loistopaikka mennä pelissä johtoon. AC Kajaanin Willy Stephanus pääsi pariin otteeseen läpiajoon, mutta ruuti oli vielä kylmää ensimmäisellä puoliajalla. Myös Michael Ibiyomilla oli pari puskutilannetta, mutta ei hänkään onnistunut. AC Oulu hallitsi ensimmäistä puoliskoa, mutta alakerran Venicio Ferreira johti puolustusta yhdessä hyvin pelanneen Mika-Matti Ruuskasen kanssa erinomaisesti.

Toinen puoliaika alkoi sitten vauhdikkaasti. Vain parin minuutin jälkeen ottelun hahmo Willy Stephanus onnistui lopulta ja vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. Tunnelma oli hieno, kauden avausmaali ykkösessä oli syntynyt.

Iloa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä oululaiset löivät painetta välittömästi kotijoukkueen maalille. Matala keskitys oikealta laidalta kotijoukkueen maalille. Kommunikaatio kajaanilaispuolustuksessa ei toiminut maalivahti Elias Tuomarilan kanssa. Törmäilyn seurauksen AC Kajaani ”lahjoitti” oululaisille tasoituksen omalla maalilla. 1-1 tulostaululle, saako AC Oulu tästä lisähöyryä peliinsä, spekuloitiin katsomossa. Huoli oli turha!

AC Kajaanin voittomaali syntyi kun 60 minuuttia oli pelattu. Risto Kahelin loi painetta AC Oulun puolustukseen ja karvasi pallon yhdessä kajaanilaishyökkääjien kanssa ja paineli vasemmalta rankkarialueelle. Pallo Voimalla ohi oululaisveskarin, kotijoukkue 2-1 johtoon!

Ottelu päättyi AC Kajaani 2-1 (0-0) voittoon ja tunnelma Kajaanin Liikuntapuistossa oli lähes samanlaista, kuin puoli vuotta aikaisemmin, Ykkösen karsintapelin jälkeen Kajaanin sarjanousun varmistuttua.

Hyvä alku kauteen, mutta paljon on pelejä jäljellä…

-toimitus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK