03-05 Pojilla kovaa treeniä

AC Kajaanin 03-05 poikien talvi on ollut kovaa treeniä, harjoitukset ovat jatkuneet kovilla tehoilla 3 – 4 kertaa viikossa.

Harjoituspelien saaminen paikkakunnan ikäluokan joukkueiden kanssa on ollut erittäin vaikeaa, mutta onneksi harjoituspelivastustaja löytyi Raahesta. Sunnuntaina pelattu harjoitusturnaus 8 vs 8, valoisassa Raahen kuplassa oli erittäin antoisa. Vastassa olivat FC Ylivieska, Raahe ja Tervarit Oulusta.

Valmennuksen ajatuksena oli nähdä poikien tämän hetkinen henkilökohtainen taitotaso, pelitaito ja joukkueen pelikäsitys. Pelattiin kolme peliä, joissa pelinkulku oli nopea- ja kovatempoinen, intervalli-tyyppinen jalkapallopeli.

Ensimmäinen peli FC Ylivieskaa vastaan oli todella tiukkaa hyvää jalkapalloa. Tilanteita oli molemmilla joukkueilla, tosin ensimmäinen puoliaika oli hieman ylivieskalaisten hallintaa. Ylivieska rankaisi ensimmäisellä puoliajalla kahdesti, joukkueemme alakerran virheistä. Pelin avaaminen omalta maalilta epäonnistui tänään. Toisella puoliajalla hallitsimme peliä, mutta emme onnistuneet kuitenkaan saamaan maalia tällä kertaa.

Toinen peli, oululaista Tervarit joukkuetta vastaan oli meidän parasta sunnuntaina. Pelissä saimme toteutettua pelipalaverissa sovittuja asioita. Pelissä näkyi kaikki se, mitä olimme harjoitelleet, murtautumiset ja maalintekotilanteiden luomiset, jne.

Viimeinen harjoituspeli olikin sitten nöyryytystä heti ensiminuuteilla. Shokki alku, jossa vastustaja takoi 4 maalia kymmenessä minuutissa. Tästä kuitenkin toivuttiin!

Ryhtiliike puoliajalla ja oma peli saatiin taas kulkemaan. Palloa maltettiin pelata ja edelleen harjoittelun kautta opittua, murtautuminen ja maalintekotilanteet. Hyvää oppia harjoituspeleistä, vaikka viimeisen pelin lopputulos olikin mollivoittoisesti 5-1(4-1) isännille.

Harjoitusturnaus antoi hyvän kuvan joukkueen tilasta, missä mennään tällä hetkellä!
Perusharjoittelua jatketaan, lisätään pelinomaista- ja pelikäsitystä kasvattavaa harjoittelua.

Positiivista oli myös huomata, että nuorimmat pelaajat ovat vahvoja vastuunkantajia joukkueessa.
Päivän aikana esille itsensä nostivat erittäin varmalla pelaamisella, Eetu Kemppainen, Aapeli Tikkanen ja Santeri Aalto.

-valmennus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK