TPS vei lauantaina pisteet Kajaanista lukemin 0-1

AC Kajaani ja TPS kohtasivat Liikuntapuistossa lauantaina. TPS oli lopulta paremmin lukemin 0-1. Turkulaisten maalin iski Ykkösen maalipörssiä johtava Elicier Espinosa.AC Kajaani ja Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry järjestivät ottelun yhteydessä keräyksen jolla tuetaan alueen vähävaraisten lapsiperheiden urheiluharrastuksia. AC Kajaani kittää lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita.

Ottelun ensimmäinen puoliaika eteni kotijoukkueen lievässä hallinnassa, mutta todelliset maalipaikat olivat tiukassa. Kotijoukkueen ensimmäisen puoliajan paras tekopaikka tuli Michael Ibiyomille hänen päästyä karkaamaan hieman yllättäen läpiajoon, mutta TPS maalia vartioinut Miikka Mujunun torjui nigerialaisen laukauksen. Tauolle lähdettiin 0-0 tasalukemissa.

Toiselle jaksolle turkulaiset tulivat terävästi ja kun ottelua oli pelattu 51. minuuttia Espinosa pääsi jatkaan Sami Rähmösen antaman kulmapotkun verkkoon 0-1. TPS:lla oli paikka lisätä johtoaan muutamaa minuuttia myöhemmin, kun pallo vietiin pilkulle Samuel Mahlamäen epäonnekkaan käsivirheen seurauksena. AC:n maalilla pelannut Spasoje Stefanovic kuitenkin torjui Sami Rähmösen ampuman rangaistuspotkun. AC Kajaanin Michael Ibiyomilla ja Lawson Bekuilla oli vielä erinomaiset mahdollisuudet tasoittaa ottelu, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa ja näin TPS vei pisteet.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194133

Seuraavaksi AC Kajaani kohtaa KTP:n lauantaina 13.7 Kotkassa.

KAUSIKORTTI

2019 Kausikortti; 160 €

PÄÄSYLIPUT

Aikuiset; 16 €
Erityisryhmät; 14 €

ALLE 12v VAPAA PÄÄSY

MYYNTIPISTE

Kajaanin Offsetpaino
Mainuantie 350 B
87700 Kajaani

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi

FACEBOOK

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar