Lauantaina päivällä pelattu tärkeä ottelu kotijoukkueelle päättyi tehottomuuteen ja häviöön 0-1 (0-1)

Kauden viimeisestä kotiottelusta puuttuivat tärkeät Geoffrey Acheampong, Chiharu KatoTomi Kult, Sharp Räsänen ja myöskin edelleen Bauraux Amiri. AC olisi tarvinnut todella tärkeät kolme pistettä ottelusta säilymistä ajatellen.

Ensimmäinen puoliaika

Vierasjoukkue SJK Akatemia otti pallonhallinnan ja alkoi luoda tilanteita ja sai myös erikoistilanteita, mutta Deni Kaksa hoiti tilanteet siihen asti, kunnes vieraat onnistuivat ensimmäisen kerran 19. minuutilla Oskar Pihlajan tarjoilusta Jeremiah Strengille, joka puski pallon oikeaan alanurkkaan, maali oli jo kauden 11. ja peli oli 0-1.
AC alkoi heräämään otteluun puolen tunnin kohdalla ja Hussein Mohamed haastoi hienosti boksissa 35. minuutilla ja Sami Sipola kaatoi Mohamedin ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku. Mohamedin sijoitus kuitenkin jäi vaisuksi ja Teppo Marttinen torjui rankkarin.
AC sai loppuajan luotua paljon paikkoja, mutta pallo ei maaliin mennyt.

Toinen puoliaika

SJK sai heti ensimmäisen paikan luotua ensimmäisellä minuutilla, mutta Kaksa pysäytti Pihlajan laukauksen vasemmasta alanurkasta. Tilanteen jälkeen AC jatkoi pallonhallinnalla, mutta maalien tekeminen oli edelleen ongelma. Kotijoukkue vaihtoi 56. minuutilla toisen hyökkääjän, Babacar Diopin kentälle maalinteon lisäämiseksi.
Vieaat sai kuitenkin vaarallisia vastahyökkäyksiä luotua, mutta laukaukset pysähtyivät joko puolustukseen tai kroattimaalivahtiin. Kentälle vaihdettu Diop pääsi ensimmäistä kertaa maalintekopaikkaan pari minuuttia vaihdosta, kun Erfan Zeneli laittoi täydellisen pallon suoraan senegalilaiselle, mutta hänen pusku suuntautui reilusti yli maalin.
Diopille pelattiin useita kertoja palloa, mutta mies ei saanut varsinaisia laukauksia maalille asti, kunnes 80. minuutilla Diop pääsi Mohamedin syötöstä sijoittamaan pallon hienosti maaliin, mutta avustava tuomari näki tilanteen paitsiona.
Myöskin toinen kärki, Christopher Bibaku pääsi yrittämään läheltä maalia, Zeneli tarjoili ja Bibaku puski, mutta yritys jäi vaisuksi ja Marttinen torjui pallon helposti.
Kajaanilaiset saivat toisella puoliskolla useita kulmapotkuja, niistä onnistumatta. Lähimpänä kulmapotkusta oli se kaikista viimeisin tilanne ja Diop, mutta pusku osui ylärimaan.

Marko Milunovicin mietteet pelin jälkeen

– Tulos ei ole häpeällinen, SJK Akatemia oli parempi ja ovat parempia tällä hetkellä kautta ja ansaitsivat voiton. Voitto oli aivan selvä. Ainahan paras joukkue ei voi voittaa, mutta lauantaina se oli lähellä. Yritämme aina keksiä tekosyitä ja selitellä, että olemme parempia kuin muut joukkueet. MyPaa vastaan kaikki oli helppoa pelaajille, maaleja syntyi, bonuksia kertyi, palkat tulevat ajoissa, juna ja lentokoneliput ovat varattu kotiin..  joten se näyttää tärkeimmältä tällä hetkellä. AC Kajaani ei näytä niin tärkeältä, vaan Arvon raha. Toivottavasti kaikki ovat tyytyväisiä. KTP ottelusta vielä sen verran, saa nähdä mitä tapahtuu, minulla ei ole paljoa vaihtoehtoja, koska monet pelaajat ovat ulkona joukkueesta, mutta miksi? Se ei ole minun vastattavissa..

Kolumnin ottelun kolme tähteä

Jeremiah Streng (SJK)
Ottelun voittomaali

★★ Teppo Marttinen (SJK)
Nollapeli, torjunta rankkarista

★★★ Deni Kaksa (ACK)
Tärkeitä torjuntoja


AC Kajaani vs SJK Akatemia
0-1 (0-1)

Yleisömäärä: 348

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Kemppainen, Pitkänen, Kytilä (Kangaslahti), Zolameso, Mohamed, Heidari, Zeneli, Appiah (Diop), Seikkala, Bibaku


Kauden viimeinen ottelu tulevana lauantaina 31.10 klo 16:00 Kotkassa, kun KTP isännöi AC Kajaania.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK