AC Kajaani kävi hakemassa Porista kauden ensimmäisen voiton, kun MuSa kaatui 0-2 (0-0)

Kokoonpanosta poissa olivat Hannes Seikkala, Jules Samnda ja Juuso Kemppainen.

Ensimmäinen puoliaika

Ottelun ensimmäinen 45 minuuttinen oli aika tasainen, kummatkin joukkueet loivat jonkun verran hyviä tekopaikkoja ja ensimmäinen sellainen syntyi jo yhdeksännellä minuutilla MuSan erikoistilanteesta, kun Joonas Lakkamäki pääsi puskemaan läheltä maalia, mutta Deni Kaksan reaktiotorjunta esti maalin syntymisen. Kajaanin Mauro Severino pääsi yrittämään pariinkin otteeseen maalintekoa, mutta pallo ei uponnut verkon perukoille. Lähin tilanne lieni, kun 31. minuutilla Severino pääsi palloon noin kuusi metriä maalista, mutta pallo karkasi jalasta juuri ratkaisevalla hetkellä. Kolme minuuttia aiemmasta pallo kimpoili maalin edustalla kulmapotkusta, mutta ei maaliin asti. Ensimmäisellä puoliskolla ei nähty ollenkaan varoituksia.

Toinen puoliaika

Ottelun avausmaali näki päivänvalonsa 48. minuutin kohdalla, kun Chiharu Kato pääsi tykittämään voimalla vastapalloon aivan alakulmaan ja loukkasi samassa hieman itseänsä. Vieraiden toinen maali oli lähellä 62. minuutin kohdalla, kun David Popa laukoi volleyn viidestä metristä, joka suuntautui ohi, mutta Kato meinasi päästä puskemaan pallon maaliin. Loput puoliskosta mentiin aikalailla rauhallisesti joukkueiden välillä luoden tilanteita, Kato teki hyviä nousuja ja muutkin laiturit saivat hyviä keskityksiä maalille ja kummatkin joukkueet saivat kulmapotkuja, mutta seuraava ja ratkaiseva maali nähtiin yhdeksän minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Emmanuel Appiah laukaisi suoraan ilmasta pallon maalin vasempaan alakulmaan.

Mika lumijärven mietteet pelin jälkeen

– Pelisuunnitelma onnistui hyvin, hallittiin peliä ja sitä kautta pystyttiin hyökkäämään monipuolisesti. MuSan erikoistilanteet vaarallisia, mutta pystyttiin puolustamaan ne hyvin koko joukkueena.

Kaksi hienoa maalia ja tämä oli koko joukkueen voitto. Hienot yksilösuoritukset Katolta ja Emmanuelilta takasivat meille voiton.

Kolumnin ottelun kolme tähteä

★ Chiharu Kato (ACK)
Hieno voittomaali, pelasi hyvän ottelun

★★ Emmanuel Appiah (ACK)
Teki maalin komeasti volleysta ja pelasi varmaa peliä keskellä

★★★ Deni Kaksa (ACK)
Nollapeli, hyviä torjuntoja


MuSa vs AC Kajaani
0-2 (0-0)

Yleisömäärä: 933

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Kato, Kytilä, Pitkänen, Räsänen, Acheampong (Heidari), Zeneli, Zolameso (Ärilä), Severino (Mohamed), Appiah, Popa (Unoki)


AC pelaa heti viikon päästä lauantaina kotikentällä, kun vastaan asettuu Gnistan. Ottelu alkaa liikuntapuistossa klo 17:00.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK