Liiganoususta taisteleva KTP saa vastaansa putoajan paikalla olevan AC Kajaanin, joka on pakkovoiton edessä kauden viimeisessä ottelussa

Viime ottelussa heikon esityksen näyttänyt vierasjoukkue on pakkovoiton edessä sarjapaikasta taistellessa. Välttämättä sekään ei tule riittämään sarjapaikkaan, jos Gnistan ottaa omassa kotiottelussansa täydet kolme pistettä KPV:ltä. Tasapisteissä mitä luultavimmin sarjapaikkansa säilyttäisi AC Kajaani, jonka maaliero on oulunkyläläisiä peräti 11 maalia parempi, ellei otteluissa tapahtu suuria maalijuhlia.
AC:n viimeinen kotiottelu päättyi nuoren ja taitavan SJK Akatemian ensimmäiseen vierasvoittoon tällä kaudella. AC:lla oli jälleen useita maalintekotilanteita, mutta maalinteko oli ongelmana, niinkuin lähes koko kauden ajan, lukuunottamatta MyPa ottelua. Lähimpänä olivat Hussein Mohamed, jonka rankkari ei aivan uponnut maaliin ja Babacar Diop, joka puski ylärimaan viimeisillä sekunneilla.

– Tämä kausi on ollut ihan hyvä meiltä, olemme saaneet tähän mennessä 20 pistettä ja huomenna on mahdollisuus ottaa kolme lisää, joka samalla mahdollisesti antaisi meille paikan Ykkösessä ensi kaudelle. Joukkueena ja muina toimihenkilöinä teimme hyvää työtä ja joukkue on edelleen hengissä. Menemme kotkaan antamaan kaikkemme, saa nähdä riittääkö se voittoon, kertoo Marko Milunovic.

AC ja KTP ovat pelanneet tällä kaudella aiemmin Kajaanissa elokuussa, jossa kotkalaisryhmä oli parempi luvuin 2-3. Punainen kortti heti ensimmäisillä minuuteilla sekoitti Kajaanin peliä ja toinen punainen myös ensimmäisellä puoliajalla lisäsi vaikeuksia. AC sai punaisista korteista huolimatta hyvän kirin päälle, mutta Christopher Bibakun ja MuSaan siirtyneen Mauro Severinon osumat eivät riittäneet pisteisiin.
Joukkueet ovat taistelleet kovasti pisteistä jo Ykkösen nousukarsinnoista asti vuodelta 2017, jolloin AC oli parempi yhteismaalein 6-3 ja kajaanilaiset nousivat Ykköseen.
Koska OPS ei saanut Ykköseen lisenssiä kaudelle 2018, sai myöskin karsinnat hävinnyt KTP lisenssin ykköseen. Ykkösessä kamppailut ovatkin olleet mielenkiintoisia kamppailuja, mutta voitot ovat menneet KTP:lle 6-2.

– Avauskokoonpanon kasaaminen on tuottanut isoja ongelmia, kun treeneissä on ollut vain 11-14 pelaajaa, on ollut paljon loukkaantumisia, SJK pelin jälkeinen huono ilmapiiri, mutta teemme parhaamme parhaan tuloksen eteen huomenna. KTP on hyvä joukkue laajalla alueella, varsinkin hyökkäyksessä.

Kotkalaisillakin ovat valtavat panokset ottelussa, joukkue taistelee Veikkausliigaan noususta kaudelle 2021 ja on muutaman pisteen perässä tällä hetkellä sarjaa johtavasta AC Oulusta. KTP on toki pelannut ottelun vähemmän, kuin Oulu ja vielä huomisen ottelun jälkeen kotkalaisilla on kaksi ottelua, vastassa VPS ja FF Jaro. Oulun viimeisissä otteluissa vastassa ovat EIF ja MP. Loppukausi tulee siis olemaan erittäin mielenkiintoinen nousijoiden ja putoajien osalta. Myöskin FF Jarolla on vielä mahdollisuus suoraan nousuun.

Seuraa heitä:

Antti Mäkijärvi #10 (KTP)
Joukkueen paras maalintekijä yhdeksällä osumalla

Geoffrey Acheampong #6 (ACK)
Tekee paluun kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen

Ottelu on nähtävissä tuttuun tyyliin Elisa Viihde Sportin kautta!


KTP vs AC Kajaani
31.10.2020 klo 16:00
Arto Tolsa Areena


JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK