Ozeias “Ossi” Graciano – kapteeni ja taistelija

GrazianoKapteeni Gracianolta liikeni muutama minuutti tärkeän KPV-pelin alla vastata hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Kuinka olet viihtynyt Kajaanissa?
Hyvin,kaupunki on mielestäni mukava ja turvallinen paikka asua. Kajaani tuntuu jo toiselta kodiltani. Olen mieleltäni jo kajaanilainen.

Paras muistosi tähän mennessä AC Kajaanin ajaltasi
Se on ehdottomasti tältä kaudelta kun voitimme ps Kemin vieraspelissä Kemissä 0-2 ja pelin jälkeinen tunnelma pukuhuoneessa oli sen mukainen. Oli hauska nähdä joukkueen huoltaja Eero ja joukkueenjohtaja Kari-Pekka tanssimassa pelaajien kanssa.

Mitä mieltä olet AC Kajaanin pelaamisesta tällä kaudella?
Jarmon tultua joukkueen valmentajaksi ollaan opittu pelaamaan paremmin joukkueena sekä auttamaan joukkuekavereita kentällä. Tämän opittua ollaan huomattu kuinka joukkueen taso on parempi pelatessamme yhdessä yhtenäisenä joukkueena kuin yksilöinä. Joukkueena meidät on ollut vaikea voittaa täällä kaudella. Jalkapallo ei ole yksilöpeli ,vaan jokainen joukkueen jäsen on tärkeä ja jokaisen täytyy olla valmis tekemään kovasti töitä yhdessä.

Millaisena näet oman pelaamisesi tällä kaudella?
Olen iloinen etten ole saanut montaa keltaista korttia ja olen säästynyt pahimmilta loukkaantumisilta, koska jos katsotaan aikaisempien vuosien tilastoja edellisiltä seitsemältä vuodeltani Suomessa, en ole vielä yhtenäkään kautena pelannut 21 peliä putkeen. Joten tämä on ollut hyvä kausi minulle.

Millaista on ollut harjoitella ja pelata Jarmo Korhosen alaisuudessa?
Jarmo on opettanut meille paljon perusasioita ammattilaisena pelaamisesta. Muun muassa ettei se tarkoita pelkästään että peleihin tullaan ja pelit pelataan ja se siitä. Kaikista tärkeintä on valmistautuminen ja kova harjoittelu, täytyy pitää itsestään huolta sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Kaiken kaikkiaan Jarmo on mielestäni tuonut paljon uusia hyviä asioita joukkueeseemme. Hän osaa esimerkiksi juuri oikealla tavalla motivoida pelaajia koko viikon ajan treeneissä sekä juuri ennen ottelua. Hän on yksi parhaimmista valmentajista jonka olen urani aikana tavannut.

Mitä AC Kajaani merkitsee sinulle?
Ac merkitsee minulle yhteenkuuluvuutta sekä omistautumista rakkaalle lajilleni. Tunnen kuuluvani osaksi joukkuetta ja siksi olen vahvasti sitoutunut harjoittelemaan ja antamaan kaikkeni joukkueen puolesta.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan sinun kohdalla?

Haluan vielä tulevaisuudessa pelata jalkapalloa ja pelaaja urani jälkeen olen kiinnostunut jatkamaan työtä jalkapallon parissa. Esimerkiksi jossain roolissa kentän laidalla. Kuka tietää ehkä 3vuoden päästä olen vieläkin kajaanilainen

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK