Otteluennakko: AC-Oulu-AC Kajaani lauantaina 30.3

AC Kajaani matkustaa lauantaina AC Oulun vieraaksi, kun joukkueet kohtaavat Heinäpään hallissa klo 14.15. AC Kajaani seilaa tällä hetkellä peräti viiden ottelun voittoputkessa, mutta keskiviikon hienosta KuPS voitosta huolimatta on selvää, että etenkin hyökkäyspeliin tarvitaan lisää terävyyttä ennen kuin joukkue on valmis kohtaamaan MuSan Ykkösen sarja-avauksessa 27.4. AC Oulun joukkueesta löytyy kosolti kokemusta niin Ykkösestä kuin Veikkausliigastakin ja sitä kautta ACK saaa varmasti hyvän vastuksen tulevaa sarjakautta ajatellen.ACO:n riveissä nähtänee myös parilta edelliseltä kaudelta kajaanilaisille tuttu brassitoppari Venicio.

AC Kajaanin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Topi Järvinen odottaa joukkueen tulevia koitoksia luottavaisena.
“Talvikausi on sujunut hyvin ja olemme harjoitelleet hyvällä intesiteetillä jonka seurauksena olemme saaneeet peleistä hyviä tuloksia.Parhaimpana tietenkin viimeisin KuPS voitto, joka etenkin näin JJK-kasvattina maistuu erityisen hyvältä! Pelissämme on kuitenkin vielä paljon kehitettävää, mutta olemme menneet koko ajan nousujohteisesti eteenpäin.Joukkue on paria pelaajaa vaille kasassa ja olemme jo hitsautuneet hyvin yhteen nykyisen ryhmän kanssa.Harmi että jäimme Cupissa alkulohkoon, mutta seuran ja joukkueen päätavoitteet ovat luonnollisesti Ykkösessä.”

“Jyväskylän aikuisluokiossa suorittamani ylioppilaskirjoitukset ovat hiukan haittanneet omaa alkukauttani, mutta onneksi kirjoitukset ovat nyt ohi ja pääsen keskittymään täysillä futikseen.Emme ole vielä asettaneet joukkueen sisällä virallista tavoitetta kaudelle, mutta selvää on että lähdemme voittamaan jokaista ottelua ja tiedän että Ykkösessä ei ole yhtään joukkuetta jota emme voisi voittaa.Henkilökohtainen tavoitteeni on yksinkertaisesti pelata todella hyvin joka ottelussa ja auttaa joukkuetta sitä kautta.”

“Haluan vielä kiittää faniryhmäämme joka on pitänyt huikeasti ääntä Pallohallissa. Jatkakaa samaan malliin! Se tuo meille pelaajille paljon lisäenergiaa ja toivottavasti porukka vielä kasvaa kauden alkaessa, jotta kannustusta riittää ja vastustajien on mahdollisimman vaikea pelata Urheilupuistossa!”

AC Oulu-AC Kajaani Heinäpään hallissa klo 14.15.Ottelulippu 10 €.Kausikortit Kajaanin Offsetpainosta!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK