AC Kajaani kohtaa Ykkösen kauden ensimmäisessä vierasottelussaan MYPA:n launtaina 11.5 KSOY Stadionilla.(Saviniemi) Kahden tappiollisen kotiottelun jälkeen AC lähtee nälkäisenä kääntämään joukkueen kurssia!

Lauantain tuleva vastustaja MYPA on niin ikään kärsinnyt tappiot kahdella ensimmäisellä sarjakierroksella, TPS:n kaadettua myllykoskelaiset Saviniemessä lukemin 0-1 ja FF Jaron voitettua vieraansa 3-0.

Päävalmentaja Ari Koski näkee suurimman joukkueen suurimman kehityskohteen olevan pallolinen pelaaminen, joka ei toiminut toivotusti AC Oulua vastaan 0-2 tappioon päättyneesssä ottelussa.

Ongelmamme AC Oulua vastaan oli, että hukkasimme pallon tilanteenvaihdoissa aivan liian nopeasti emmekä sitä kautta pystyneet rakentamaan kontrolloituja hyökkäyksiä.Meillä on joukkueessa niin paljon taitoa, että kun hallitsemme rauhassa palloa ja luomme sitä kautta ylivoimia, niin tulemme varmasti luomaan riittävästi maalipaikkoja kunhan pelaamme palloa rohkeasti vastustajan puolustusmuodon sisään.

MYPA pelasi viime vuonna vahvan kauden Kakkosessa selvityen monien yllätykseksi aina nousukarsintaan asti,jossa TPV oli lopulta vahvempi yhteismaalein 1-0.MYPA nousi kuitenkin Ykköseen täydennysmennettelyn kautta PS Kemin luovuttua sarjapaikastaan.Myllykoskelaisjoukkueen runko on pitkälti sama kuin viime kaudellakin höystettynä muutamalla vahvistuksella.Joukkueeseen uusina pelaajina saapuivat muun muassa kokenut hyökkääjä Niko Ikävalko ja parin vaikeamman kauden jälkeen läpimurtoa Ykkösessä hakeva Rony Huhtala,joten AC:n puolustus saa varmasti olla sarjanousijan hyökkäysten kanssa tarkkana.

AC:n kapteeni Jordi Lahnalakso odottaa lauantain kamppailua innolla.

Lähdemme näyttämään kaikille, että pystymme voittamaan tässä sarjassa kenet vaan,vaikka olemmekin aloittannet kahdella tappiolla.Kolmea pistettä lähdetään tietysti hakemaan ja sen eteen on tehty paljon töitä.Treeneissä on ollut hyvä meininki,lähdemme lauantain matsiin motivoituneina ja energisinä.Olemme myös käyneet vastustajan pelitapaa läpi,joten heidän vahvuudet ja heikkoudet ovat tiedossa.Lopuksi haluan kiittää meidän faneja jotka ovat olleet talvesta asti pitämässä ääntä ja kannustamassa meitä!

MYPA-AC Kajaani potkaistaan käyntiin KSOY Stadionilla (Kisatie 1, Myllykoski) lauantaina 11.5 klo 17.00.Tervetuloa kannustamaan! Voit seurata lauantain kamppailua Elisa Viihteeltä Sportilta.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK