Onnistunut Junioriturnaus

AC Kajaani 03-05 joukkue toimi isäntänä vuonna 2003-2004 syntyneiden pelaajien harkkaturnauksessa Kajaanin pallohallissa helmikuisena lauantaina. Mukana oli viisi joukkuetta: Tervarit (Oulu), PaTe (Pattijoki/Raahe), FC Ylivieska, OsPa/Ajax (Kempele/Oulunsalo) ja isäntäjoukkue AC Kajaani 03-05.

Turnaus pelattiin yksinkertaisena sarjana isolla kentällä 11 vs. 11. Peliaika oli 35 minuuttia. Kaikille joukkueille tuli siis neljä ottelua. Monelle pelaajalle tämä oli uran ensimmäinen ison kentän turnaus. Pelit olivat kiihkeitä ja tasaisia. Tunnelma nousi myös kentän laidalla aina silloin, kun oman joukkueen pojat olivat nurmella. Turnauspäivä oli hienoa urheiluviihdettä uusitulla pallohallin alustalla.

Turnausvoittaja ei hävinnyt peliäkään päivän aikana. Ainoan pistemenetyksen OsPa/Ajax koki turnaushopeaa ottanutta FC Ylivieskaa vastaan. Peli päättyi maalittomaan tasapeliin. Kolmanneksi turnauksessa sijoittui PaTe ja neljäs sija meni Ouluun Tervareille. Isäntäjoukkue AC Kajaani 03-05 oli nyt vieraskorea ja sijoittui kotiturnauksessaan viidenneksi. Valmentaja Hannu oli hankkinut pokaalit turnauksen kolmelle parhaalle joukkueelle. Päivän päätteeksi joukkueet ruokailivat Vimpelin kahviossa prikaatin keittiön pasta- ja salaattiaterialla.

Kiitämme Pallohallia ja Vimpelin urheilukeskusta tilojen järjestämisestä. Olemme hyvin kiitollisia kaikille sponsoreille kahvion tukemisesta. Kiitos myös kaikille poikien vanhemmille turnauspäiväjärjestelyistä ja kiitos ennen kaikkea kaikille pelaajille, jotka taas iloisella ja yritteliäällä asenteella annoitte meille katsojille muutaman elinpäivän lisää.

Vesa Jokinen

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK