MYPA ja AC Kajaani tasasivat pisteet Myllykoskella

MYPA ja AC Kajaani tasasivat pisteet lukemin 2-2 lauantaina pelatussa Ykkösen ottelussa. Ensimmäinen puoliaika eteni tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet pääsivät rakentelemaan hyökkäyksiään, mutta huolimattomuus viimeisissä hyökkäyspään ratkaisuissa johti siihen, että todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Ensimmäisen jakson paras maalipaikka nähtiin reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun Thiago Trindade riisti pallon MYPA-puolustukselta ja laukoi vaarallisesti, mutta pallo kimposi maalivahti Toomas Turusen torjunnasta myllykoskelaisten maalin tolppaan. Toiselle jaksolle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Toinen jakso käynnityi vauhdikkaaasti ja AC Kajaani siirtyi 0-1 johtoon, kun Dudan keskitys muutti MYPA-puolustaja Tino Palmaston päästä suuntaa painuen verkkoon, kun ottelua oli käyty 51. minuuttia. MYPA tuli tasoihin kymmentä minuuttia myöhemmin nopealla pistohyökkäyksellä, kun Jussi-Pekka Rämä karkasi AC:n puolustukselta ja laukoi pallon ohi Jonathan Jäntin, 1-1.

AC Kajaanin 2-1 johtomaali syntyi, kun David Popa tarjoili pallon erinomaiseen paikkaan Topi Järviselle, joka laukoi tarkalla vedolla pallon verkon perille. David Popa pestasi muutamaa minuuttia myöhemmin erinomaisen laukaisupaikan Brite Andoh:lle, mutta ghanalaisen veto painui hiukan ohi maalin. Vieraille oli tämänkin jälkeen tilaisuutensa naulata ottelu, mutta niin vaan MYPA:n Roni Huhtala pääsi onnekkaiden pomppujen seurauksena tasoittamaan kamppailun ja näin päädyttiin pistejakoon.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194172

AC Kajaanin seuraava mahdollisuus täyteen pistepottiin on tämän viikon perjantaina 6.9, kun joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK