MYPA ja AC Kajaani tasasivat pisteet Myllykoskella

MYPA ja AC Kajaani tasasivat pisteet lukemin 2-2 lauantaina pelatussa Ykkösen ottelussa. Ensimmäinen puoliaika eteni tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet pääsivät rakentelemaan hyökkäyksiään, mutta huolimattomuus viimeisissä hyökkäyspään ratkaisuissa johti siihen, että todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Ensimmäisen jakson paras maalipaikka nähtiin reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun Thiago Trindade riisti pallon MYPA-puolustukselta ja laukoi vaarallisesti, mutta pallo kimposi maalivahti Toomas Turusen torjunnasta myllykoskelaisten maalin tolppaan. Toiselle jaksolle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Toinen jakso käynnityi vauhdikkaaasti ja AC Kajaani siirtyi 0-1 johtoon, kun Dudan keskitys muutti MYPA-puolustaja Tino Palmaston päästä suuntaa painuen verkkoon, kun ottelua oli käyty 51. minuuttia. MYPA tuli tasoihin kymmentä minuuttia myöhemmin nopealla pistohyökkäyksellä, kun Jussi-Pekka Rämä karkasi AC:n puolustukselta ja laukoi pallon ohi Jonathan Jäntin, 1-1.

AC Kajaanin 2-1 johtomaali syntyi, kun David Popa tarjoili pallon erinomaiseen paikkaan Topi Järviselle, joka laukoi tarkalla vedolla pallon verkon perille. David Popa pestasi muutamaa minuuttia myöhemmin erinomaisen laukaisupaikan Brite Andoh:lle, mutta ghanalaisen veto painui hiukan ohi maalin. Vieraille oli tämänkin jälkeen tilaisuutensa naulata ottelu, mutta niin vaan MYPA:n Roni Huhtala pääsi onnekkaiden pomppujen seurauksena tasoittamaan kamppailun ja näin päädyttiin pistejakoon.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194172

AC Kajaanin seuraava mahdollisuus täyteen pistepottiin on tämän viikon perjantaina 6.9, kun joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi.

KAUSIKORTTI

2020 Kausikortti; 59 €

KAUSIKORTTIEN MYYNTIPISTEET KAUPPAKADULLA

Intersport Kajaani
Kelloliike P.Kainulainen Kajaani

MYYNTIAIKAA JATKETTU 31.1.2020 SAAKKA!

———————————————–

PÄÄSYMAKSUT 2020

(portilta)

AIKUISET 15 €

ERITYISRYHMÄT 13 €

eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja nuoret 18-vuotta

ALLE 12 VUOTIAAT VAPAA PÄÄSY

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi

FACEBOOK

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar