Kotijoukkue AC Kajaani lähtee hakemaan toista voittoa MuSasta ja ensimmäistä kotivoittoa lauantaina

Pitkästä aikaa viimeottelussa kolme pistettä ottanut kotijuokkue lähtee hakemaan toista voittoa MuSasta, kun viimeisin kohtaaminen joukkueiden välillä alkukaudesta päättyi Porissa AC Kajaanille luvuin 0-2. Maalinteossa onnistui tuolloin siinä ottelussa loukkaantunut Chiharu Kato ja Emmanuel Appiah. Yhteiset kohtaamiset Ykkösessä päättyivät porilaisille viime kaudella 3-0.
MuSa on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä 20:llä pisteellä ja AC yhdeksäntenä 11:lla pisteellä. Porilaiset voittivat viimeottelussa KPV:n lukemin 3-2, kun maalinteossa onnistuivat John Frederiksen kaksi kertaa ja Juuso Aalto yhden kerran.

– MuSa pelaa hyvin yksinkertaisesti ja suoraviivaisesti, kovaa taisteleva joukkue joka ei anna metriäkään periksi, arvioi Mika Lumijärvi.

Isäntäjoukkue kävi hakemassa viime sunnuntaina pisteet Seinäjoelta SJK Akatemian vieraina ja maalintekijöitä oli iso kaarti, Geoffrey AcheampongChristopher BibakuEmmanuel Appiah ja Hussein Mohamed. AC:n kokoonpanosta sivussa ovat varmasti ainakin Joakim ÄriläJuuso Kemppainen, Bauraux AmiriErfan Zeneli ja Sharp Räsäsen pelikunto on vielä epävarma.

– Me jatkamme samalla tavalla, kuin aikaisemmin, agressiivisesti ja altiivisesti, pyritään prässäämään ylhäältä ja sitä kautta saada pallonriistoja yläalueella, mistä voidaan kääntää peli meille.

Seuraa heitä:

Christopher Bibaku #23 (ACK)
Kovassa iskussa, kahdessa ottelussa kaksi maalia

Juuso Aalto #21 (MuSa)
Maalipörssin kärki yhdeksällä osumalla, tehnyt kahteen viimeisimpään otteluun kolme maalia

Ellet jostain syystä pääse Liikuntapuistoon tai koronan takia et halua saapua katsomoon, voit katsoa ottelun suorana Elisa Viihteen kautta!


AC Kajaani vs MuSa
5.9.2020 klo 17:00
Kajaanin Liikuntapuisto


JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK