Yli puolet ottelusta vajaalla pelannut kotijoukkue taisteli urhoollisesti, mutta taipui lopulta luvuin 2-3 (1-2)

AC Kajaanilta puutti Erfan ZeneliHannes SeikkalaJuuso Kemppainen, Joakim Ärilä ja Bauraux Amiri. Uutena pelaajana nähtiin Christopher Bibaku.

Ensimmäinen puoliaika

Ottelu ei kerennyt edetä kauaa, kun jo kolmannella minuutilla nähtiin ensimmäinen dramaattinen tilanne ja Jules Samnda otti kauden toisen suoran punaisen kortin taklattuaan KTP peluria ja Matias Lindfors joutui jättämään pelin kesken.
KTP otti hallinnan ottelusta ja pallo oli kajaanilaisten verkossa jo yhdeksän minuutin jälkeen, kun Anton Eerola pääsi nokikkain Deni Kaksan kanssa ja sijoitti pallon varmasti vasemmalle puolelle maalia.
Kotijoukkue pääsi murtautumaan hienosti boksin sisälle ja Reza Heidari tarjoili Bibakulle, joka sijoitti pallon suoraan oikeaan alanurkkaan ja peli oli tasan.
Tasoitusmaalia ei keretty kauaa juhlia, kun Sharp Räsänen kaatoi maalintekijä Eerolan ja David Ramadingaye upotti pallon vasempaan alakulmaan, ennen Deni Kaksan ehtimistä palloon.
Ottelun toinen ulosajo nähtiin 38. minuutin kohdalla, kun Gullit Zolameso repi vastustajaa paidasta ja sai toisen keltaisen korttinsa.

Toinen puoliaika

Toista puoliaikaa käytiin kovin seisovalla pelillä, kunnes AC pääsi luomaan hyviä maalipaikkoja noin 77. minuutin kohdalla, kun Mauro Severino ja Tomi Kult pääsivät minuutin sisään hyville paikoille, mutta laukaukset menivät joko yli tai päin maalia.
David Onyeanula pääsi murtautumaan AC:n erikoistilanteen jälkeen vastahyökkäyksellä läpi 84. minuutilla ja upotti pallon verkkoon.
Kotijoukkue sai vielä hiukan toivoa viimeisillä minuuteilla, jossa Kult pelasi hienosti yhteen Heidarin kanssa ja Severino pääsi maalaamaan tyhjään maaliin Tomi Kultin pelattua hänet hienosti maalipaikkaan. Tämä ei kuitenkaan riittänyt ja kovin vaisusti ylivoimalla pelannut KTP vei pisteet Kajaanista.

Mika Lumijärven mietteet pelin jälkeen

– Tappio tietysti harmittaa ja paljon enemmän olisi ollut saatavissa, mutta ulosajot vaikeuttivat meidän peliä aivan liikaa. Joukkue näytti kentällä uskomatonta työmoraalia ja taistelua. Kahden pelaajan alivoimalla pelaajien suoritus oli kyllä sellainen, etten aikaisemmin ole urallani vastaavanlaista nähnyt, en pelaajana enkä valmentajana.

Puolustettiin uhrautuvasti ja oltiin vaarallisia vastahyökkäyksissä. Enempää ei voinut keneltäkään vaatia!

Kolumnin ottelun kolme tähteä

★ Mikko Pitänen (ACK)
Varmoja otteita puolustuksessa

★★ Christopher Bibaku (ACK)
Debyyttiottelussa maali

★★★ Tatu Hoffren (ACK)
Hyvää taistelua puolustuspäässä


AC Kajaani vs KTP
2-3 (1-2)

Yleisömäärä: 758

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Räsänen, Pitkänen, Hoffren (Mohamed), Samnda, Heidari, Zolameso, Acheampong, Appiah (Severino), Bibaku (Kult), Popa (Kytilä)


Ottelut jatkuvat SJK Akatemian vieraina sunnuntaina 30.8 klo 17:00.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK