UUTISET

KPV ei antanut pisteitä Kajaaniin

KPV ja AC Kajaani pelasivat Ykkösen sarjapelin Kokkolassa helteisessä säässä. Pelissä ei nähty ihmeellisyyksiä, jos sellaiseksi ei katsota AC Kajaani Cristian Lasson ulosajoa toisella puoliajalla. Pelaaminen oli molemmin puolin tunnustelevaa, kunnes 10 minuutin pelin jälkeen KPV:n maalitykki Kalle Multanen iski vasemmalta tulleen keskityksen ohi Elias Tuomarilan, 1-0 kotijoukkueelle.

AC Kajaani ei kuitenkaan maalista hätkähtänyt ja joukkue pyrki hakemaan tasoitusta maltillisesti. Reilun vartin, kokkolalaisten maalin jälkeen ACK:n Tatu Hoffren laittoi loistosyötön kohti Michael Ibiyomia, joka jatkoi ”ykkösellä” Willy Stephanuksen läpiajoon. Vili nosti pallon hallitusti ohi KPV-veskarin ja peli oli tasan 1-1. KPV meni kuitenkin vielä ensimmäisellä puoliajalla johtoon 2-1.

Toisella puoliajalla ei maaleja nähty, mutta peli oli aika ajoin kuumaa myös tunnetasolla. Kaikista tuomariratkaisusta ei aina oltu samaa mieltä kummankaan joukkueen osalta. 78 minuutin kohdalla Cristian Lasso sai ottelun erotuomarilta suoran punaisen kortin. Sivurajan tuntumassa käydyn kaksinkamppailun jälkeen ottelun erotuomari kävi lyhyen keskustelun avustavan erotuomarin kanssa ja tämän jälkeen erotuomari määräsi Cristian Lasson ulos kentältä. Ottelu päättyi KPV:n 2-1 (2-1) kotivoittoon.

AC Kajaanin seuraava ottelu pelataan Kajaanin Liikuntapuistossa maanantaina 21.5. klo 18:30