Kotisivut uudistuivat!

Jo alkuvuodesta AC Kajaani lupasi kääriä hihansa ja aloittaa tekemään työtä uskollisten kannattajiensa hyväksi. Nyt on osa tätä uudistamista saanut alkunsa, kun uudistuneet kotisivut avattiin tänään. AC Kajaanin luottohenkilö, Jesse Karjalainen, teki uskomattoman hienoa työtä ja loi lopputuloksen, joka sai myös AC:n taustajoukot myhäilemään ennakkotarkastelujen aikana.

Mitä AC Kajaani halusi ennen kaikkea tällä sivujen uudistamisella? Tärkein fokus oli nimenomaan imagon modernisoinnissa sekä helposti lähestyttävän rakenteen luomisessa. AC halusi ehdottomasti tuoda kumppaninsa “kaikkien saataville”, jotta heidän panoksensa paikallisen ykkösseuran tukemisessa kohti korkeampia tasoja ei jäisi pimentoon. AC halusi myös tuoda kaikkien eteen seuran tärkeimmät yksilöt eli pelaajat.

Tulevan sarjakauden ohjelma julkaistiin ja sarja-avaus ei voisi olla varmasti tätä mielenkiintoisempi. On mahtavaa saada kaiken lisäksi avaus kotiyleisön eteen. Tuon kyseisen päivän eteen on jo taustoissa alettu tekemään työtä ja tätä reilua kuudenkymmenen päivän matkaa voit alkaa seuraamaan blogin parissa. Tämä kauden avaus tulee varmasti säteilemään sitä yhteisöllisyyttä, joka on AC Kajaanin eräs tärkeimmistä perusarvoista.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK