Kohti Kokkolaa

8.2. potkaistaan AC Kajaanin kausi käyntiin Kokkolassa. Vastaan asettuu jo tiukan halliturnauksen läpikäynyt Kokkolan Pallo-Veikot (KPV), jossa se sai hyvää ottelutuntumaa muun muassa FF Jaroa vastaan. Viimeisimpänä vahvistuksena joukkueeseen on liittynyt maaliahne Kim Palosaari. Mutta mitä AC Kajaanin arkeen kuuluu tällä hetkellä?

Joukkue on harjoitellut tiiviisti jo loppusyksystä lähtien. Harjoituskentälle on jätetty litroittain hikipisaroita, jotka muuttuvat varmasti kauden alkaessa vaivansa väärtiksi. Joukkueen saamisessa haluttuun muotoon ollaan hyvässä aikataulussa, ja joukkueen taustoissa uskotaan sen tapahtuvan helmikuun aikana.

Kivenkovan Kajaanin Palloilijoiden (KaPan) juniorikoulun käyneiden ja myöhemmällä iällä FC Tarmoon siirtyneiden junioripelaajien motivaatio harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen on ollut uskomaton. Tommi Knuutinen, Konsta Hurskainen, Tatu Hoffren, Aleksi Fomin, Severi Manninen, Santeri Nukarinen, Mikael Vuorenmaa, Oskari Korpinen ja viimeisenä lukkona Olli Karppinen tuovat joukkueen valmennukselle monia eri mahdollisuuksia. Heidän tinkimätön asenteensa laittaa joukkueen kokeneemman kaartin myös yrittämään parhaansa ja muistuttamaan siitä, että mitään ei saa ilman kovaa työntekoa. Ja tämähän on yksi AC:n tämänhetkisistä teemoista. Ole valmis tekemään työtä menestyksesi eteen.

AC on tehnyt myös sopimuksen kahden paikallisen, Ville Nikkasen ja Atte Kettusen, sekä Joensuun Jipossakin vaikuttaneen Sauli Kettusen kanssa. Ilahduttavaa on ollut myös nähdä harjoitusringissä Sampo Lastuvirta, joka monien vastoinkäymisten jälkeen haluaa päästä jälleen kuntoon. Samposta ei tarvitse varmasti monelle paikallista jalkapalloa seuranneelle paljoa kertoa. Jo pelkkä läsnäolo tuo tämän sympaattisen herrasmiehen kautta rauhallisuutta ja positiivisuutta sekä yhteisöllisyyttä niin joukkueen kuin koko organisaation toimintaan.

Aiemmin joukkue on tehnyt jo sopimukset Volodymyr Nitsetskyyn, Simon Chibuezen, Ozeias Gracianon, Kakhaber Samsonian, Callistus Chukwun sekä Michael Nzekwen kanssa. Jokainen heistä on ehdottomasti sarjan kärkitasoa omilla pelipaikoillaan. Jokainen näistä herroista on valmis tekemään tilanteessa kuin tilanteessa kaikkensa.

Tässä yhteydessä ei sovi kuitenkaan myöskään unohtaa viime kauden päätteeksi kohti uusia haasteita lähteneitä pelaajia. Heidän panoksensa oli tärkeää luodessa tämän seuran historiaa. AC Kajaani haluaa kiittää heidän panoksestaan pelikentillä ja toivottaa menestystä uusien tavoitteiden edessä.

Mistä AC Kajaani sitten loppujen lopuksi koostuu. Joukkue on nuori, mutta nälkäinen. Joukkue on motivoitunut ja haluaa taistella voitosta viimeiseen asti jokaisessa pelissä. Joukkue on positiivisesti nöyrä, jonka voima perustuu yhteishenkeen eikä egojen kamppailuun. AC Kajaani on joukkue isolla J:llä!

Hieno joukkue tarvitsee vahvan taustan sekä tarkasti organisoidut toimenpiteet. Tätä osa-aluetta on vahvistettu huimasti, ja tämä tullaan huomamaan Kajaanissa kevään mittaan uusien ulottuvuuksien parissa. Yllätykset saattavat olla melkoiset…

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK