Hyvä vireinen SJK Akatemia saapuu pelaamaan Liikuntapuistoon lauantaina sarjapaikasta taistelevaa AC:ta vastaan

Hyviä otteita loppukaudesta näyttänyt SJK Akatemia saapuu Kajaaniin, kun vielä sarjapaikastansa kovasti taisteleva isännöitsijä AC Kajaani pelaa viimeisen kotiottelunsa tälle kaudelle. Joukkueiden viimekohtaaminen Seinäjoella päättyi vierasjoukkueen voittoon luvuin 1-4, maalinteossa onnistuivat silloin Emmanuel Appiah, Hussein Mohamed, Geoffrey Acheampong, joka on pelikiellossa vielä tämän ottelun ja Christopher Bibaku, joka loukkasi hieman itseään MyPa ottelussa.

SJK pelasi aiemmassa ottelussansa FF Jaroa vastaan ja taistelivatkin kovasti voitosta, mutta taipuivat lopulta luvuin 2-3. Maalinteossa onnistuivat tuolloin Jyri Kiuru ja joukkueen paras maalintekijä Jeremiah Streng. Streng on esiintynyt useasti monissa Suomen juniorimaajoukkueissa ja on erittäin lupaava pelaaja, maaleja on syntynyt tällä kaudella peräti 10 ja maaliin johtaneita syöttöjäkin pari. SJK:n tilanne Ykkösessä näyttää kovin huonolta 20:nen pelatun kierroksen jälkeen ja joukkue on toiseksi viimeisenä yhdeksällä pisteellä ja putoaminen sarjatasoa alemmaksi Kakkoseen on varma.

– SJK Akatemia on paras joukkue, joka täällä on vieraillut tänä syksynä täällä. Paljon nuoria pelaajia laajalla tietämyksellä jalkapallosta, hyvällä systeemillä, idealla ja kurinalaisuudella. Jos heillä olisi enemmän kokemusta, he olisivat sarjan top 3 joukkue, arvioi Marko Milunovic.

Kotijoukkue lähtee otteluun rökälevoitto MyPasta alla. Maalinteko on sakannut lähes koko kauden, mutta keskiviikkoiltana lähes joka laukaus maalia päin näytti painuvan maalin perukoille ja maaleja syntyikin peräti 10. Maalintekijöitäkin oli laaja joukko, Hannes Seikkala kolmesti, kahdesti osuivat Christopher BibakuHussein Mohamed ja Babacar Diop. Myöskin Erfan Zeneli pääsi avaamaan maalitilinsä AC paidassa. Isännät joutuvat lähtemään otteluun ilman Chiharu Katoa, Sharp Räsästä, Bauraux Amiria ja parasta maalintekijää Acheampongia. Bibakun, Diopin ja Zenelin pelikunto selviää myöhemmin. AC Kajaani on taistelemassa sarjapaikasta tiukoin pistein ja on tällä hetkellä viimeisen säilyjän paikalla 20:llä pisteellä ja Gnistan hönkii niskassa vain yhden pisteen päässä.

– Meillä on kerennyt olla vain kahdet harjoitukset MyPa ottelun jälkeen ja koitamme palautua siitä ottelusta ja olla fyysisesti valmiita otteluun. Siitä tulee varmasti kova ottelu, mutta annamme kaikkemme saadaksemme parhaan mahdollisen tuloksen.


OTATHAN HUOMIOON ETTÄ OTTELUTAPAHTUMASSA TÄYTYY PITÄÄ KASVOMASKIA!

Lehtikankaan apteekki tarjoaa kasvomaskit ensimmäiselle 300:lle katsojalle! Saavu siis ajoissa paikalle.


Seuraa heitä:

Hannes Seikkala #24 (ACK)
Hattutemppu aiemmassa ottelussa

Jeremiah Streng #11 (SJK)
Koko sarjan kolmanneksi paras maalintekijä kymmenellä osumalla, maali viime ottelussa

Ellet halua koronan takia saapua katsomoon, voit seurata sitä kotikatsomostasi Elisa Viihdettä katsoessasi!


AC Kajaani vs SJK Akatemia
24.10.2020 klo 14:00
Kajaanin Liikuntapuisto


 

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK