AC lähtee pesemään kasvojansa kotona viime tappiosta EIF:iä vastaan, kun vastaan asettuu MyPa

MyPa lähtee otteluun kotijoukkue AC Kajaania vastaan tasapeli ja rökäletappio alla, kun viime viikolla KPV voitti myllykoskelaiset tennislukemin 6-0, jonka jälkeen MyPa sai pisteen taisteltua FF Jaroa vastaan, maalinteossa onnistui Jari Hassel. Vaikka joukkueen paras maalintekijä puolustaja Juuso Laitinen on osunut viimeksi kuukausi sitten, löytyy MyPalta maalintekijöitä laajalla alalla, otteluita on yhtä paljon kuin maaleja, 15, mutta päästettyjä maaleja on eniten koko sarjassa eli 38.  Sarjataulukossa joukkue kuitenkin löytyy vasta sijalta 11 ja pisteitä on kertynyt kuusi, yhdeksän vähemmän kuin kajaanilaisilla, jotka löytyvät sarjasta edelleen yhdeksänneltä sijalta.

– MyPa on hyvä joukkue, eikä sarjataulukon sijoitus näytä heidän oikeata laatua. Kokenut valmentaja ja pari kokenutta pelaajaa, esim Said Ahmed on näyttänyt että joukkue on hyvin organisoitu ja tosissaan, kertoo Marko Milunovic

Kotijoukkue pelasi viimeksi sunnuntaina Tammisaaressa, josta ei pisteitä, eikä maaleja irronnut. Ottelu EIF:in vieraana päättyi peräti 5-0. Kentälle paluun siinä ottelussa teki nykyinen pelaajavalmentaja Juuso Kemppainen, joka tuli kentälle penkiltä. Ensimmäistä kertaa avauksessa nähtiin hyvin ottein pelanneet Hannes Seikkala ja Oliver Kangaslahti. Viime otteluun verrattuna tullaan näkemään yksi eri asia, joka on se, ettei Mika Lumijärvi ole penkin päässä, vaan uusi päävalmentaja Milunovic. Lumijärvi siirtyi AC Kajaanin urheilutoimenjohtajaksi ja entinen valmentaja Milunovic otti loppukauden ajaksi päävalmentajan paikan

– Olen erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta AC Kajaanin johtokunnalle, on suuri kunnia ja vastuullisuus olla tälläisen joukkueen päävalmentaja! Olen saanut paljon tukevia viestejä ja se antaa minulle lisää motivaatiota.

Meillä on erittäin tärkeä kuukausi edessä, johon meollä kaikilla on keskityttävä nyt. Olen ollut joukkueessa jo kaksi vuotta, pelaajat tuntevat minut, minä heidät, joten toivon, ettei työskentelyssä tule olemaan ongelmia.

Erfan Zeneli ja Joakim Ärilä ovat palaamassa joukkueen harjoituksiin, myös Juuso Kemppainen on tekemässä hyvää paluuta pikkuhiljaa. Chiharu Katolla on pieni loukkaantuminen, pelipäivänä näkee sitten, onko pelaaja pelikunnossa.

– Tervetuloa kaikille AC Kajaanin kannattajille, nyt tarvitaan teidän kaikki tuki katsomossa! Toivoo Milunovic.

Seuraa heitä:

Geoffrey Acheampong #6 (ACK)
Joukkueen paras maalintekijä neljällä osumalla

Juuso Laitinen #62 (ACK)
Joukkueen paras maalintekijä kolmella osumalla

Ellet pääse seuraamaan ottelua Liikuntapuistoon, voit katsoa ottelun suorana Elisa Viihteen kautta!


AC Kajaani vs MyPa
26.9.2020 klo 17:00
Kajaanin Liikuntapuisto


JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK