Jalkapallokausi 2018 alkaa, oletko valmis?

AC Kajaani aloittaa 12. jalkapallokauden lauantaina 28.4. klo 17 kotistadionilla Kajaanin Liikuntapuistossa.

Alkava pelikausi on seurahistorian toinen Ykkösessä, ensimmäisestä on kulunut nyt 5 vuotta. Edellisellä kerralla AC Kajaani eteni Kolmosesta Kakkoseen ja nousi heti seuraavana syksynä Ykköseen. Kausi 2013 Ykkösessä oli kuitenkin vaikea, eikä joukkuetta saatu pysymään sarjassa, vaan tippuminen heti takaisin Kakkoseen oli edessä.

Nyt se on taas kerran totta kajaanilaisessa jalkapallohistoriassa, kuten takavuosina Kajaanissa on useasti ollut, täällä pelataan jalkapalloa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Ykkösessä!

AC Kajaanin päävalmentaja Mika Lumijärvi oli luotsina myös edellisellä Ykkösen kaudella, joten tuo kokemus hänelle on tältä osin pelkästään hyvästä. Lumijärvi on tuon viiden vuoden aikana kehittänyt osaamistaan valmentajana ja johtajana. Uefa Pro lisenssi antaa valmentamiseen eväitä, persoona tulee valmentajasta itsestään. Mika Lumijärvi tunnetaan temperamentistaan, kuten moni joukkuevalmentaja yleensä.

AC Kajaanin joukkueella on takanaan hyvä talvi, on harjoiteltu ja pelattu kovaa. Kajaanin hyvät talviharjoittelu- ja peliolosuhteet luovat edellytykset joukkueen kehittämiseen ja parantamiseen.

Edustusjoukkue on pelannut talven aikana 8 peliä, joista saavutuksena 4 voittoa ja 4 tappiota. Suomen Cupin pelejä joukkue pelasi 5 ja harjoituspelejä 3. Maaliero näissä peleissä on 15 tehtyä ja 17 päästettyä maalia. Liigajoukkueita vastaan pelattiin 4 peliä, Ykkösen joukkueita vastaan 3 peliä ja harjoituskauden viimeinen peli oli Kakkosen JS Hercules.

AC Kajaanin joukkue on valmis haastamaan kaikki Ykkösen laadukkaat vierasjoukkueet, niin täällä kotona Kajaanissa, kuten siellä heidän kotikaupungeissa. Joukkueen pelaajat odottavat Teidät kajaanilaiset ja kainuulaiset jokaiseen kotiotteluun tuomaan tunnelmaa ja kannustusta kotijoukkueen tueksi!

-toimitus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK