FF Jaro vei pisteet kauden päätösottelussa

AC Kajaani joutui taipumaan Ykkösen päätösottelussa FF Jaron vieraana lukemin 3-0. AC Kajaanilla oli useampi hyvä tilaisuus siirtyä johtoon ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin aikana, mutta AC:n paidastakin tuttu Topi Valtonen Jaron maalilla teki Diego Liman ja Tim Martisen maalintekoyritykset tyhjiksi. Vieraiden maalitykki David Popa toimitti pallon kertalleen verkon perille Topi Järvisen erinomaisesta esityöstä, mutta romanialaishyökkääjä oli ehtinyt livahtaa niukasti paitsion puolelle. Vieraat kolistelivat myös maalikehikkoa muutamaan otteeseen, mutta ottelun avausmaalin iski kuitenkin Jaro, Aati Riihimäen haparoitua pallon kanssa ja meksikolaishyökkääjä Flores Barraza pääsi iskemään pietarsaarelaiset 1-0 johtoon.

 

Kotijoukkueen 2-0 maali syntyi Jaro-legenda Jonas Emetin toimesta rangaistuspilkulta.Diego Limalla oli erinomainen tilaisuus kavantaa ottelu 2-1 lukemiin Danila Yashchukin esityöstä, kun toista puoliaikaa oli pelattu vajaat kymmenen minuuttia, mutta brassin maalintekoyritys meni niukasti ohi maalin. AC Kajaani joutui alivoimalle Giordano Mullerin tultua ulosajetuksi parinkymmentä minuuttia ennen ottelun loppua myöhästyneen taklauksen jälkeen. Jaron meksikolaispuolustaja Darwin Chavez pääsi vielä iskemään kotijoukkueen kolmannen osuman komealla laukauksella juuri ennen päätösvihellystä ja näin Jaro voitti ottelun lukemin 3-0.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194201

AC Kajaanin loppusijoitus Ykkösessä on kahdeksas ja näin pelit jatkuvat samalla sarjatasolla myös ensi kaudella. Joukkueen paras maalintekijä oli seitsemän osumaa iskenyt David Popa. Kannattajien valitsemana vuoden pelaajana palkittiin Tatu Hoffren. AC Kajaani kiittää kannattajia taustoja, pelaajia ja yhteistyökumppaneita kaudesta 2019. Nähdään taas ensi kaudella!

KAUSIKORTTI

2020 Kausikortti; 59 €

KAUSIKORTTIEN MYYNTIPISTEET KAUPPAKADULLA

Intersport Kajaani
Kelloliike P.Kainulainen Kajaani

MYYNTIAIKAA JATKETTU 31.1.2020 SAAKKA!

———————————————–

PÄÄSYMAKSUT 2020

(portilta)

AIKUISET 15 €

ERITYISRYHMÄT 13 €

eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja nuoret 18-vuotta

ALLE 12 VUOTIAAT VAPAA PÄÄSY

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi

FACEBOOK

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar