FC KTP haki pisteet Kajaanista

FC KTP sai balsamia viime syksyn haavoihin, voittamalla AC Kajaanin lauantaina Kajaanissa.
AC Kajaani näytti ottavan ohjat käsiin heti pelin alusta alkaen, peli kulki ja tilanteita luotiin. Kotijoukkueen avausmaali olikin lähellä jo pelin 12. minuutilla, kun Risto Kahelin pääsi yrittämään Cristian Lasson loistavasta keskityksestä. Erikoistilanteita saatiin runsaasti, mutta ne hoidettiin huolimattomasti. Kotijoukkue vei kulmapotkut nimiinsä 8-4.

Kotkalaiset olivat pelissä paremmalla pelipäällä.
Totuuden nimissä voidaan kyllä sanoa, että kotijoukkueen huolimattomuus antoi ”voitonavaimet” kotkalaisille.
Hyviä tilanteita luotiin, mutta viimeistelyn huolimattomuus ja jonkinlainen hermostuneisuus näkyi AC Kajaanin pelissä tänään.

Ensimmäinen vaarallinen tilanne kotijoukkueen maalille tuli 23. minuutilla kun KTP karkasi 2v1 läpiajoon, mutta vini Ferreira katkaisi poikittaissyötön loistavalla pelin lukemisella ja lukemat pysyivät 0-0. Sama toistui 31 minuutilla, nyt Pahkasalon maalipaikan torjui Elias Tuomarila loistavasti. FC KTP iski vastaan väkevästi ja pelin hallinta siirtyi vierasjoukkueelle.

Pelin viimeinen 10 minuuttia oli kotijoukkueelta hyvä, mutta korjausliike tuli liian myöhään. Jurgen Castanedan kavennus 1-3 on joukkueelle laiha lohtu. Toisaalta AC Kajaanin joukkueen kova takaa-ajo ansaitsee kiitoksen. On vain niin, että jokaisen pelaajan pitää onnistua yksilönä ja joukkueena sovitut asiat pitää toimia.

Peli hävittiin, onnittelut Kotkaan!

KAUSIKORTTI

2019 Kausikortti; 160 €

PÄÄSYLIPUT

Aikuiset; 16 €
Erityisryhmät; 14 €

ALLE 12v VAPAA PÄÄSY

MYYNTIPISTE

Kajaanin Offsetpaino
Mainuantie 350 B
87700 Kajaani

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi

FACEBOOK

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar