ENNAKKO: AC Kajaani – FC Viikingit

Kumpi joukkueista on saanut rivinsä kasattua paremmin valmistajaisviikonlopun hulinoista?

Sunnuntaina palataan jälleen Kajaanissa arkeen jalkapallon osalta, kun Ac Kajaani saa vieraita Vuosaaresta. Myös nettisivut pyrkivät pääsemään takaisin arkeen uuden ulkoasun voimin. Toimitus pahoittelee viimeaikojen puutteita tiedotuksen puolella.

Vierailija FC Viikingit lähtee hakemaan avausvoittoaan sarjassa. Kyseessä on vasta heidän toinen vierasottelunsa. Viimeisessä kotiottelussaan se joutui niukasti taipumaan SJK:lle lukemin 1-2 (1-0). Peli oli Viikinkien näkökulmasta kuitenkin varsin lupauksia antava. Se pystyi todenteolla haastamaan kärkijoukkueen, varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliskolla. Toisen puoliajan pienet virheet SJK onnistui kuitenkin hyödyntämään ja kääntämään ottelun voitokseen. Joukkueen paras ja samalla ainut maalintekijä on myös Sierra Leonen maajoukkuetta edustanut Obi Metzger. Aika näyttää ohittaako mies myös loisto-otteita esittäneen Daniel Kollarin.

AC Kajaanilla on menossa tiivis pelirupeama, sillä se pelaa kolme peliä seitsämään päivään, joista kaksi vieraissa. Viime sunnuntaina ACK joutui taipumaan AC Oulun vieraana varsin vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen 3-2 (2-1). Sunnuntain ottelua katsomosta seuraava päävalmentaja Mika Lumijärvi näki ottelussa tappiosta huolimatta myös paljon positiivista. ”Toki oli hienoa, että saatiin viimein maalisaldo auki myös vieraskentällä. Myös se tosiasia, että pystyttiin paljon paremmin haastamaan AC Oulu, kuin viimeksi harjoituspelissä täällä Kajaanissa. Joten eteenpäin on kyllä menty. ”

DSC05394

Kotijoukkueen omalle kasvatille Alexander Akbarille mennyt viikko on ollut varsin hieno. Ensin tuli sunnuntaina uran avausmaali I-divisioona tasolla. Perjantaina oli vuorossa valmistuminen rakennusmieheksi. ”Juhlat jäi todellakin lyhyeksi, mutta ei se todellakaan ole fiilistä latistanut. Päinvastoin, kovat odotukset, että päästään juhlimaan sunnuntaina kentällä voiton ja miksei henkilökohtaisen onnistumisenkin merkeissä.”

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK