UUTISET

Lumijärvi ennakoi EIF-peliä

EIF saapuu vieraaksi Kajaanin Liikuntapuistoon

AC Kajaani isännöi Ekenäs Idrottsföreningaa Miesten Ykkösen ottelussa lauantaina 9.6. klo 17:00 Kajaanin Liikuntapuistossa. Joukkueet eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan millään sarjatasolla.

AC Kajaanin alkukausi on ollut vuoristoratamaista, hyvää peliä on seurannut huonompi peli ja jne…
Osittain syynä ovat olleet loukkaantumiset ja sairastelut, mutta silti joukkue ja pelaajat ovat antaneet kaikkensa joka pelissä, enempää ei voi vaatia.

Lauantaina vastassa oleva EIF on alkukauden perusteella puolustusorientoitunut joukkue. Heitä vastaan on vaikea tehdä maaleja, mutta vastaavasti heillä on ollut maalinteossa ja hyökkäyspelissä ongelmia. Siitä kertoo maalisuhde 3-2. EIF kaatoi avausottelussa KTP:n 1-0 ja sen jälkeen on pelannut viisi tasapeliä.

”Meidän pitää olla riitävän agressiivisia ja aloitteellisia pallollisena ja pallottomana, mutta kuitenkaan emme saa olla liian innokkaita ja hyökätä puolustuksen kustannuksella; Sanoo AC Kajaanin päävalmentaja Mika Lumijärvi.

AC Kajaanilta jatkavat sairastuvalla hyökkääjä Cristian Lasso ja puolustaja Jurgen Castaneda, jonka jalkapöytään tuli murtuma Haka pelissä. Jurgen on poissa vielä n.3 viikkoa. Cristian loukkasi sormensa KTP pelissä, joka operoitiin Oulussa viime tiistaina. Cristian on pelikuntoinen seuraavassa vierasottelussa JJK vastaan 16.6. Lisäksi Antti-Ville Räisänen on ollut sairaana alkuviikon, joten hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa.

AC Kajaani – EIF Liikuntapuistossa nyt lauantaina 9.6. klo 17:00.

-toimitus-