UUTISET

Edustusjoukkueelle ensimmäinen tappio

Miesten edustusjoukkue kärsi sunnuntaina kauden ensimmäisen tappion kotikentällään Kokkolan GBK:lle.
GBK iski kaksi nopeaa maalia (55. ja 57. min), josta kotijoukkue ei hyvästä yrityksestä huolimatta toipunut. GBK on ollut AC Kajaanille aina paha vastustaja, eikä sunnuntai tehnyt tähän poikkeusta. GBK on fyysinen, vahva ja hyvin pelaava joukkue, joka tulee ottamaan pisteitä kauden kuluessa.

AC Kajaani sai 0-2 tilanteessa, päävalmentaja Lumijärven vaihtojen ja ryhmitysmuutosten myötä, käyntiin ”uuden vaihteen” ja pelin loppu olikin hurjaa ”myllytystä” kokkolalaismaalilla. Paine GBK:n rankkarialueella saikin aikaan GBK:n rikkeen, josta seurauksena oli AC:n rankkari hieman ennen varsinaisen peliajan loppua. Alberto Ramirez laittoi pilkun varmasti maalin vasempaan alakulmaan, ohi hyvin pelanneen Olli Nylundin. Tilanne 1-2. Aivan ottelun loppuhetkillä AC Kajaanilla oli 2-3 avopaikkaa tasata pisteet illan pelissä, mutta takaa-ajo alkoi liian myöhään.

GBK:n on kiittäminen maalivahti Nylundia kolmesta pisteestä, kun AC Kajaani haki vimmatusti tasoitusta. Nylundin huipputorjunnat jättivät tulostaululle loppulukemiksi 1-2 vieraille.