D-Juniorit

PELAAJAT

1 Eetu Jokimaa mv
2 Toivo Rönni
3 Anton Piiroinen
4 Nooa Portano
5 Matias Kyllönen
6 Oskari Tikkanen
7 Matias Ramirez
9 Paavo Piironen
8 Desiree Ramirez
10 Jere Holappa
11 Arttu Myllykoski
13 Jaakko Schroderus
14 Iita Schroderus
16 Olavi Pääkkönen
20 Matias Määttä
21 Leevi Kemppainen mv


HARJOITUSVUOROT

MAANANTAI
KLO 18:30-20:00 Lehtikankaan TN

KESKIVIIKKO
KLO 18:15-19:30 Rostovin TN

TORSTAI
KLO 18:30-20:00 Lehtikankaan TN

LINKIT:

YHTEYSTIEDOT

Valmentaja Topi Valtonen

Valmentaja Miika Manu

Joukkueenjohtaja Pertti Rönni
s.posti. pertti.ronni@laidalla.com
Puh. 0405884775

Huoltaja Lea Portano

Rahastonhoitaja Iiris Tikkanen

D -06 JOUKKUEEN SPONSORIT 2018

*****
27.5.2018

Jälleen käytiin opintomatkalla Oulussa. Aamupäivällä otimme mittaa P12 kakkosta johtavasta OPS:n joukkueesta ja mittaustuloksena (15-3) totesimme joukkueen johtopaikan oikeutetuksi. Alussa pistimme tasaväkisesti kampoihin, mutta ainakin kentänreunalta katsottuna vaikutti hieman siltä, että taistelutahtomme pääsi murtumaan parin maalin tappioasemassa. Oskari onnistui kuitenkin tiukassa paikassa tekemään hattutempun. Vastustajan maalilla ensimmäisen puoliskon vartioinut Roope oli selvästi pitänyt AC Kajaanissa viimekaudella saamansa opit mielessään…

Iltapäivän pelin avasimme vahvasti ja kenttä olikin valtaosan ensimmäistä puoliskoa hienosti hallinnassamme Toivon laukoessa ottelun avausmaalin jo seitsemän minuutin kohdalla. Valitettavasti palloa ei alkupuoliskolla saatu enää sen jälkeen toimitettua vastustajan verkkoon asti ja erän loppua kohti alkoi edellisen pelin rasitus jo näkymään vauhdissa. Edes hieman pidemmäksi neuvoteltu erätauko ei riittänyt lataamaan pelaajiemme jalkoja ja pelin päättyessä lukemat olivat harmillisesti 7-2, Matiaksen päästyä tekemään toisen maalimme hetkeä ennen pelin päättymistä.

*****
19.5.2018
Lehtikankaalla päästiin taas nauttimaan (tai kärsimään) aurinkoisesta kelistä kun Ajax/Musta Kempeleestä pistäytyi pelaamassa. Ottelu oli tasainen mutta jouduimme taipumaan 1-3 tulokseen. Matias oli jälleen maalinteossa. Loppulukemat olisivat kyllä voineet olla jotain muutakin, sillä jälleen onnistuttiin rakentamaan muutamia loistavia paikkoja joissa lopulta (vaihtopenkiltä kuultuna) ”jalkapallon jumalat eivät kuitenkaan olleet puolellamme”.

*****
10.5.2018
Helatorstaina saimme vieraaksemme Lehtikankaalle KePS/Valkoisen ja OLS 07 Hollannin. Paahteinen hellepäivä uuvutti pelaajia ja jatkossa panostammekin entistä enemmän huoltojoukoissa siihen, että saadaan porukkaa viilennettyä rankoissa olosuhteissa.

Kemiläisistä otimme kauden ensimmäisen voiton lukemin 2-1 Matias K:n ja Oskarin toimiessa viimeistelijöinä. Iltapäivän pelissä takkiin tuli 2-7. Muutamia todella herkullisia tasoitus paikkoja pelissä oli tarjolla, mutta maalitolpat ja ylärima tuppautuivat toisinaan ikävästi pallon tielle. Matias K. ja Anton osuivat kumpikin kertaalleen tolppien väliin. Pelin loppua kohti alkoi auringon paahde tehdä tehtävänsä ja puhti loppui yhdeltä jos toiseltakin pelaajalta.

*****
6.5.2018
Virallinen piirisarja starttasi osaltamme Oulun Huuhkajapuiston tekonurmella kahdella vieraspelillä. Osalle porukasta tämä oli ensimmäinen ”oikea” pelireissu ja ensimmäiset viralliset pelit. Se ei kuitenkaan matkalla näkynyt vaan matka onnistui kaikin puolin sujuvasti ja mukavasti, hyvin jaksoivat niin pelaajat kuin mukana olleet aikuisetkin aikaisesta herätyksestä huolimatta.

Aamupäivällä vastassamme oli OHF P0607, jonka kanssa loistavassa kelissä pelattiin tasan 3-3. Alussa kyyti näytti hetken kylmältä, mutta kun pelaajat kunnolla heräsivät matsiin, oli voittokin todella lähellä. Maalin teon makuun pääsivät ensimmäisellä puoliajalla Oskari ja Toivo ja muutamaa minuuttia ennen pelin loppua tasoittanut Matias K. Pelin kovuutta puolin ja toisin kuvannee se, että tässä pelissä käytettiin huoltolaukun kylmäpakkaukset loppuun ja huoltajamme Lea joutuikin pelien välissä etsimään täydennyksiä lähiseudun apteekeista.

Iltapäivän pelin alkua odoteltiin hetki rankkojen sadekuurojen ropistessa niskaan, kun huoltomiehet fixailivat maaleja pelikuntoon. Vastaan marssi OLS 06 Etelä, joka vei vakuuttavasti pisteet pelistä tuloksella 8-2. Tässä kyllä vauhdissa jo näkyi, että on päivän toinen peli menossa, mutta hienosti jaksettiin kuitenkin taistella loppuun saakka. Maalitiliämme kartuttivat tällä kertaa Nooa ja Oskari.

***************************************************************************************************
KEVÄT 2018
26.4.2018
D-junioreiden kevät
AC Kajaanin viimekaudella E11 sarjaa pelannut joukkue on talven aikana kasvanut D12 joukkueeksi. Edellisen kauden päättymisen jälkeen on joukkue käynyt läpi melkoisia muutoksia, osa vanhoista pelaajista on lähtenyt joukkueesta ja tilalle on saatu joukko uusia innokkaita pelureita. Myös valmentajat ovat vaihtuneet, samoin kuin osa joukkueen taustavaikuttajista.

Tänään siirrymme talvikauden sisäharjoituksista ulkokentille, vaikka lunta viellä kenttien reunoilla onkin. Pelillisesti olemme jo kauden avanneet harjoitusotteluilla Hakaa ja KaPaa vastaan kotihallissa, sekä PK-37 ja KuPS:ia vastaan Iisalmessa järjestetyssä harjoitusturnauksessa. Pelit näyttivät että nuorentuneella joukkueella on vielä paljon opittavaa, vaikka monet asiat onkin talven aikana saatu jo hiottua hyvälle mallille.

Viralliset Piirisarjan (P12 kakkonen) pelit alkavat 6.5. kahdella Oulussa pelattavalla vieraspelillä, ensimmäiset kotipelit pelataankin sitten jo helatorstaina 10.5. Lehtikankaan tekonurmella.

-Pertti R.

***************************************************************************************************
10.9.2017

E-junioreilla voitokas päätös kaudelle
AC Kajaanin E-juniorijoukkue menestyi hienosti kauden päätösturnauksessa Kajaanissa lauantaina 9. syyskuuta 2017. Piirisarjaturnaus pelattiin Lehtikankaan monitoimikeskuksen uusilla teknonurmikentillä. Turnaus oli samalla ensimmäinen E-junioreiden itse järjestämä turnaus, ja siihen osallistui oman joukkueen lisäksi kuusi vierasjoukkuetta. E-juniorit voittivat kaikki kolme otteluaan ja siten koko turnauksen. Järjestelyt onnistuivat hyvin ja pelit saatiin pelattua iloisessa vireessä harmaassa syyssäässä.

Ensimmäinen matsi oli tiukkaa vääntöä OLS/kreikkaa vastaan joka päättyi 5-4 voittoon. Toinen peli jo selvempi kun Liki kaatui 9-1. Ja viimeisessä pelissä kaatui FC Raahe 7-1. Pojat sai maaleja ja onnistumisia laajalla rintamalla.

**************************************************************************************************
11.6.2017

E- junioreiden kausi jatkui sunnuntaina Raahessa.
Pelit päästiin pelaamaan aurinkoisessa, mutta tuulisissa oloissa. Pelejä kertyi 4 joista ei tullut yhtään tappiota. Vastassa tällä kertaa oli OLS/Kreikka, joka voitettiin 5-1. Oulun Tervareita vastaan pelattiin tasan 3-3. Fc Raahe ja Limingan kiekko voitettiin molemmat 3-1. Pojat pelasivat hyvin ja tasaisesti läpi koko turnauksen, vaikka muutama pelaaja jäikin pois reissusta, eikä montaa vaihtopelaajaa ollut. Nyt koittaa tauko peleistä, jotka jatkuvat taas elokuussa, mutta treenit jatkuu…

**************************************************************************************************
KEVÄTTALVI 2017

E- juniorien kauden avaus pyörähti käyntiin viikonloppuna Kemissä.
Pelit pelattiin osin aurinkoisessa, mutta koleassa kelissä ja satoi välillä jopa luntakin. Pojilla oli ohjelmassa kolme ottelua ja vastaan asettuivat ToJK, FC Santa Claus ja Rops. Torniosta voitto 2-1 ja Fc SC 4-2 voitto, Rops puolestaan oli parempi 4-2.

Maaleja pojat teki laajalla rintamalla ja hyvin jaksoivat painaa loppuun asti, vaikka alkoi jo viimeisessä ottelussa väsy painaa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta joka on Raahessa kesäkuun puolessa välissä…

KUVAGALLERIA