C-Juniorit

PELAAJAT

1 Santeri Aalto
3 Jaakko Lukkari
4 Aapeli Tikkanen
5 Niko Väisänen
7 Tuomas Jokinen
8 Miro Reinikoski
9 Rafi Shah
10 Eetu Kemppainen
11 Aatu Kemppainen
12 Kalle Ruusunen
14 Onni Schroderus
15 Eetu Reponen
16 Bruno Jääskeläinen
19 Otso Seppänen
20 Kare Paukkeri
21 Veeti Karvonen
26 Juho Julkunen


HARJOITUSVUOROT

MAANANTAI
KLO 16:45-18:00 Pallohalli

KESKIVIIKKO
KLO 16:30-18:00 Lyseon sali

TORSTAI
KLO 16:45-18:00 Pallohalli

SUNNUNTAI
KLO 17:30-19:00 Hauholankoulun sali

LINKIT:


YHTEYSTIEDOT

VASTUUVALMENTAJA
Hannu Tuunanen
040 7051853
hannu.tuu@gmail.com

VALMENTAJA
Mika Schroderus

MV-VALMENTAJA
Vesa Jokinen

JOUKKUEENJOHTAJA
Susanna Kemppainen
040 8684198
kemppainen.2susanna@gmail.com

RAHASTONHOITAJA
Paula Väisänen

HUOLTAJA
Iiris Tikkanen

27.5.2017 LAUANTAI…
Voitokas peli Pateniemennurmella Tervarit-jun/ valkoista vastaan…
Voitto AC Kajaanille lukemin 1-6… kuvia galleriassa…

——————————————————————————–
20.5.2017 POIKIEN FUTISOPPIKOULU JATKUU
Hyvässä säässä saatiin pelata Kajaanissa erittäin tiukka P14 Ykkösen ottelu.
Vastassa oli yksi Suomen kovimmista tyttöjoukkueista ONS 14, joka hallitsikin pelin ensimmäistä puoliaikaa. Peli kokonaisuudessaan oli erittäin tiukkaa pelaamista ja kotijoukkue ACK:n osalta tarkkaa puolustuspelaamista. Oululaiset saivat muutamia vaarallisia paikkoja kotijoukkueen maalille.

Alakerran pelaaminen on parantunut edellisestä turnauksesta huomattavasti ja puolustuslinjassa Julle, Jake, Ärrä, Eki onnistuvatkin mallikkaasti. Viimeisenä lukkona mv Sande poimi pallot melko varmoin ottein, hyvillä ja rohkeilla ulostuloilla. Mv pelissä näkyi erittäin positiivisesti jalalla pelaaminen, onhan Santeri myös kenttäpelaajana joukkueen vahvimpia!

Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja syntynyt ja aina pitää muistuttaa, myös itseään valmentajana, että meidän nuorimmat pojat täyttävät vasta 12 vuotta, eli erityisesti heidän osalta käydään ”kovaa koulua” vanhemman ikäluokan mukana.

2. Puoliaika
Tauolla tarkennettiin keskikentän ja linkkien pelaamista, niin puolustus kuin hyökkäyspeliin.
Puolustuspeli parani paljon joukkueena, ylimääräiset aukot tukittiin keskialueelta ja keskelle pelaaminen saatiin suljettua. Viesti meni perille hyvin palaverissa.

Ottelun ainoa maalin teki AC Kajaanin Santeri Aalto toisen puoliajan alussa. Aivan ottelun lopulla ONS loi hirvittävän paineen kotijoukkueen puolustukselle, mutta se ei kuitenkaan riittänyt vaan kotijoukkueen raivoisa taistelu ensimmäisistä sarjapisteistä toi lopulta 1-0 (0-0) voiton!
Pisteet jäivät siis Kajaaniin, Hienoa ja Onnittelut pojille!

-Valmentaja Hannu-

OTTELUPÖYTÄKIRJA

——————————————————————————–
11.2.2017 ONNISTUNUT JUNIORITURNAUS
AC Kajaani 03-05 joukkue toimi isäntänä vuonna 2003-2004 syntyneiden pelaajien harkkaturnauksessa Kajaanin pallohallissa helmikuisena lauantaina. Mukana oli viisi joukkuetta: Tervarit (Oulu), PaTe (Pattijoki/Raahe), FC Ylivieska, OsPa/Ajax (Kempele/Oulunsalo) ja isäntäjoukkue AC Kajaani 03-05.

Turnaus pelattiin yksinkertaisena sarjana isolla kentällä 11 vs. 11. Peliaika oli 35 minuuttia. Kaikille joukkueille tuli siis neljä ottelua. Monelle pelaajalle tämä oli uran ensimmäinen ison kentän turnaus. Pelit olivat kiihkeitä ja tasaisia. Tunnelma nousi myös kentän laidalla aina silloin, kun oman joukkueen pojat olivat nurmella. Turnauspäivä oli hienoa urheiluviihdettä uusitulla pallohallin alustalla.

Turnausvoittaja ei hävinnyt peliäkään päivän aikana. Ainoan pistemenetyksen OsPa/Ajax koki turnaushopeaa ottanutta FC Ylivieskaa vastaan. Peli päättyi maalittomaan tasapeliin. Kolmanneksi turnauksessa sijoittui PaTe ja neljäs sija meni Ouluun Tervareille. Isäntäjoukkue AC Kajaani 03-05 oli nyt vieraskorea ja sijoittui kotiturnauksessaan viidenneksi. Valmentaja Hannu oli hankkinut pokaalit turnauksen kolmelle parhaalle joukkueelle. Päivän päätteeksi joukkueet ruokailivat Vimpelin kahviossa prikaatin keittiön pasta- ja salaattiaterialla.

Kiitämme Pallohallia ja Vimpelin urheilukeskusta tilojen järjestämisestä. Olemme hyvin kiitollisia kaikille sponsoreille kahvion tukemisesta. Kiitos myös kaikille poikien vanhemmille turnauspäiväjärjestelyistä ja kiitos ennen kaikkea kaikille pelaajille, jotka taas iloisella ja yritteliäällä asenteella annoitte meille katsojille muutaman elinpäivän lisää.

Vesa Jokinen

KUVAGALLERIA

TOIMINTA-AJATUS

Olemme aktiivinen joukkue, jonka toiminta pohjautuu seuran toimintastrategiaan. Tavoitteena kauden 2017 aikana on pyrkiä kilpailujoukkueeksi, jossa pääpaino on jokaisen pelaajan huomioiminen ja kehittyminen yksilöinä. Toimimme seuran arvojen mukaisesti, tarjoten pelaajalle parasta mahdollista harjoittelua tasoisessaan ryhmässä.

Pelaajan ja valmentajan välinen vuorovaikutus on avointa ja positiivisuuden hengessä rakentavaa. Joukkueessa käytävät kehityskeskustelut kuuluvat myös ohjelmaamme. Pyrkimyksenä on luoda jokaiselle pelaajalle polkua parhaalla mahdollisella tavalla seuran arvoja kunnioittaen. Joukkue harjoittelee tosissaan, mutta ei ryppyotsaisesti, yksilön, eikä joukkuekehityksen kannalta. Harjoittelemme 4-5 kertaa viikossa, pitäen myös futsalin vahvasti mukana talvikauden harjoittelussa.

Uudet pelaajat! Olette aina tervetulleita kokeilemaan ja pelaamaan joukkueessamme. Kasvamaan urheilijaksi joukkueeseen ja seuraan. Tarkempia tietoa saat joukkueenjohtajalta tai valmentajalta.

Terveisin Hannu
********************