C-Juniorit

PELAAJAT

3 Jaakko Lukkari
4 Aapeli Tikkanen
5 Niko Väisänen
7 Tuomas Jokinen
8 Miro Reinikoski
9 Rafi Shah
10 Eetu Kemppainen
11 Aatu Kemppainen
12 Kalle Ruusunen
14 Onni Schroderus
16 Bruno Jääskeläinen
17 Santeri Aalto
18 Mohammad Sabbagh
19 Otso Seppänen
20 Kare Paukkeri
22 Ahmad Sabbagh
23 Ilari Vuorisalmi
26 Juho Julkunen
31 Mustafa Fawal


HARJOITUSVUOROT

HARJOITUSVUOROT LIIKUNTAPUISTOSSA
Ma klo 17-18:15
Ti   klo 17-18:15
To  klo 17-18:15
Pe  klo 19:30-20:45

LINKIT:


YHTEYSTIEDOT

VASTUUVALMENTAJA
Hannu Tuunanen
040 7051853
hannu.tuu@gmail.com

VALMENTAJA
Mika Schroderus

MV-VALMENTAJA
Vesa Jokinen

JOUKKUEENJOHTAJA
Susanna Kemppainen
040 8684198
kemppainen.2susanna@gmail.com

RAHASTONHOITAJA
Paula Väisänen

HUOLTAJA
Iiris Tikkanen

TIIMIN YHTEISTYÖKUMPPANIT

11.2.2018

YSTÄVÄCUP KERÄSI KIITOSTA!
AC Kajaanin järjestämä ensimmäinen Ystäväcup järjestettiin 10.-11.2 Kajaanin pallohallissa. Turnaukseen osallistui kaikkiaan yhdeksän joukkuetta. Kotikaupungista saatiin mukaan järjestävän seuran lisäksi Kajaanin Haka P05/04-pojat ja FC Wimman T04-tyttöjoukkue. Haasteturnauksena järjestetty tapahtuma pelattiin kahdessa lohkossa niin, että tytöt ja pojat pelasivat sulassa sovussa toisiaan vastaan.

Pelit aloitettiin lauantai-aamuna klo 8.30 ja viimeinen, turnausvoiton ratkaissut ottelu saatiin päätökseen sunnuntaina hieman klo 16 jälkeen. Peliaika oli 30 minuuttia ja pelit pelattiin 11 vs. 11 periaatteella täydellä kentällä. Monille joukkueille Ystäväcup oli ensimmäinen ison kentän turnaus.

Suuresta jalkapallomaailmasta tutuksi tullut ”paikallisderby” avasi turnauksen, kun AC Kajaanin P04- joukkue kohtasi FC Wimman tyttöjoukkueen. Aiemmissa harjoituspeleissä joukkueet olivat kamppailleet tasapäisesti ja niin kävi nytkin. Tällä kertaa voiton vei pojat. Lohkopelit saatiin päätökseen lauantai-iltana ja sunnuntaipäivänä pelattiin sitten välierät ja sijoitusottelut.

Sunnuntaiaamukin alkoi ”paikallisderbyllä”, kun A-lohkon kolmanneksi sijoittunut Kajaanin Haka asettui B-lohkon toiseksi sijoittunutta AC Kajaania vastaan. Ottelussa elettiin tunteella mukana niin kentällä kuin kentän sivussakin. Luokkatoverit ja hyvät ystävät taistelivat toisiaan vastaan hyvässä hengessä. Kumpikin halusi voittaa, mutta sehän ei jalkapallon pudotuspelivaiheessa ole mahdollista. Tiukan ottelun ratkaisuun riitti yksi maali ja sen teki Kajaanin Haka ja eteni näin mitalipeleihin.

Välierävaiheessa Hakaa vastaan tuli Ylämyllyn Yllätys P04-pojat. Peli oli todella tiukka ja varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1. Finaaliin menijä ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa, jossa Ylämyllyn pojat olivat tällä kertaa parempia ja etenivät finaaliin FC Ylivieskan P04-poikia vastaan. Pronssiottelussa Hakan pojille sattui useampi loukkaantuminen, ja kahden vajaalla pelatessaan Haka luovutti otteluvoiton Ura-Love yj:n pojille. Loppuottelussa koko turnauksen ajan hienoa peliä esittänyt FC Ylivieska otti komennon heti ottelun alussa eikä luopunut siitä koko pelin aikana. Turnausvoitto meni Ylivieskaan 2-0 lukemin. AC Kajaani ja FC Wimma kohtasivat vielä uudelleen sijoitusottelussa sijoista viisi ja kuusi. Jälleen kerran nähtiin tasaväkinen taisto, jossa AC:n pojat olivat niukasti parempia.

Turnausta ei nykyään koskaan voi järjestää ilman toimivaa taustaorganisaatiota. Taustatiimi koostui tällä kertaa AC Kajaanin pelaajien vanhemmista, jotka kukin tekivät omalla sarallaan parhaansa (osa ylikin), jotta vieraat viihtyisivät Kajaanissa. Majoitus ja turnausruokailut järjestettiin Kajaanin ammattiopiston tiloissa pallohallin vieressä. Luokkahuoneet raivattiin majoitusta varten ja hyvää ruokaa (Fox Mamselli) riitti kaikille.

Pallohallia kehuttiin toimivaksi harjoitus- ja turnauspaikaksi ja Vimpelin pukuhuoneet olivat käytössä koko turnauksen ajan. Seurojen välistä yhteistyötäkin saatiin todistaa jokaisessa pelissä, kun Kajaanin Hakan nuoret tuomarit tuomitsivat kaikki ottelut ja täytyy sanoa, että pojat hoitivat tehtävänsä todella mallikkaasti. Ystäväcup oli muutoinkin nimensä veroinen, yhtään keltaista tai punaista korttia ei annettu koko turnauksen aikana.

Turnauskahviossa oli paljon AC:n poikien vanhempien ja isovanhempien leipomuksia ja sponsoritukea saatiin Purolan K-Marketilta ja Osuuskauppa Maakunnalta. Turnauspalaute oli pääsääntöisesti positiivista ja antoi uskoa siihen, että ehkä Ystäväcup järjestetään myös ensi vuonna.

Vesa Jokinen

***********************************************************************************************

27.5.2017 LAUANTAI…
Voitokas peli Pateniemennurmella Tervarit-jun/ valkoista vastaan…
Voitto AC Kajaanille lukemin 1-6… kuvia galleriassa…

——————————————————————————–
20.5.2017 POIKIEN FUTISOPPIKOULU JATKUU
Hyvässä säässä saatiin pelata Kajaanissa erittäin tiukka P14 Ykkösen ottelu.
Vastassa oli yksi Suomen kovimmista tyttöjoukkueista ONS 14, joka hallitsikin pelin ensimmäistä puoliaikaa. Peli kokonaisuudessaan oli erittäin tiukkaa pelaamista ja kotijoukkue ACK:n osalta tarkkaa puolustuspelaamista. Oululaiset saivat muutamia vaarallisia paikkoja kotijoukkueen maalille.

Alakerran pelaaminen on parantunut edellisestä turnauksesta huomattavasti ja puolustuslinjassa Julle, Jake, Ärrä, Eki onnistuvatkin mallikkaasti. Viimeisenä lukkona mv Sande poimi pallot melko varmoin ottein, hyvillä ja rohkeilla ulostuloilla. Mv pelissä näkyi erittäin positiivisesti jalalla pelaaminen, onhan Santeri myös kenttäpelaajana joukkueen vahvimpia!

Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja syntynyt ja aina pitää muistuttaa, myös itseään valmentajana, että meidän nuorimmat pojat täyttävät vasta 12 vuotta, eli erityisesti heidän osalta käydään ”kovaa koulua” vanhemman ikäluokan mukana.

2. Puoliaika
Tauolla tarkennettiin keskikentän ja linkkien pelaamista, niin puolustus kuin hyökkäyspeliin.
Puolustuspeli parani paljon joukkueena, ylimääräiset aukot tukittiin keskialueelta ja keskelle pelaaminen saatiin suljettua. Viesti meni perille hyvin palaverissa.

Ottelun ainoa maalin teki AC Kajaanin Santeri Aalto toisen puoliajan alussa. Aivan ottelun lopulla ONS loi hirvittävän paineen kotijoukkueen puolustukselle, mutta se ei kuitenkaan riittänyt vaan kotijoukkueen raivoisa taistelu ensimmäisistä sarjapisteistä toi lopulta 1-0 (0-0) voiton!
Pisteet jäivät siis Kajaaniin, Hienoa ja Onnittelut pojille!

-Valmentaja Hannu-

OTTELUPÖYTÄKIRJA

——————————————————————————–
11.2.2017 ONNISTUNUT JUNIORITURNAUS
AC Kajaani 03-05 joukkue toimi isäntänä vuonna 2003-2004 syntyneiden pelaajien harkkaturnauksessa Kajaanin pallohallissa helmikuisena lauantaina. Mukana oli viisi joukkuetta: Tervarit (Oulu), PaTe (Pattijoki/Raahe), FC Ylivieska, OsPa/Ajax (Kempele/Oulunsalo) ja isäntäjoukkue AC Kajaani 03-05.

Turnaus pelattiin yksinkertaisena sarjana isolla kentällä 11 vs. 11. Peliaika oli 35 minuuttia. Kaikille joukkueille tuli siis neljä ottelua. Monelle pelaajalle tämä oli uran ensimmäinen ison kentän turnaus. Pelit olivat kiihkeitä ja tasaisia. Tunnelma nousi myös kentän laidalla aina silloin, kun oman joukkueen pojat olivat nurmella. Turnauspäivä oli hienoa urheiluviihdettä uusitulla pallohallin alustalla.

Turnausvoittaja ei hävinnyt peliäkään päivän aikana. Ainoan pistemenetyksen OsPa/Ajax koki turnaushopeaa ottanutta FC Ylivieskaa vastaan. Peli päättyi maalittomaan tasapeliin. Kolmanneksi turnauksessa sijoittui PaTe ja neljäs sija meni Ouluun Tervareille. Isäntäjoukkue AC Kajaani 03-05 oli nyt vieraskorea ja sijoittui kotiturnauksessaan viidenneksi. Valmentaja Hannu oli hankkinut pokaalit turnauksen kolmelle parhaalle joukkueelle. Päivän päätteeksi joukkueet ruokailivat Vimpelin kahviossa prikaatin keittiön pasta- ja salaattiaterialla.

Kiitämme Pallohallia ja Vimpelin urheilukeskusta tilojen järjestämisestä. Olemme hyvin kiitollisia kaikille sponsoreille kahvion tukemisesta. Kiitos myös kaikille poikien vanhemmille turnauspäiväjärjestelyistä ja kiitos ennen kaikkea kaikille pelaajille, jotka taas iloisella ja yritteliäällä asenteella annoitte meille katsojille muutaman elinpäivän lisää.

Vesa Jokinen

KUVAGALLERIA

TOIMINTA-AJATUS

Olemme aktiivinen joukkue, jonka toiminta pohjautuu seuran toimintastrategiaan. Tavoitteena kauden 2017 aikana on pyrkiä kilpailujoukkueeksi, jossa pääpaino on jokaisen pelaajan huomioiminen ja kehittyminen yksilöinä. Toimimme seuran arvojen mukaisesti, tarjoten pelaajalle parasta mahdollista harjoittelua tasoisessaan ryhmässä.

Pelaajan ja valmentajan välinen vuorovaikutus on avointa ja positiivisuuden hengessä rakentavaa. Joukkueessa käytävät kehityskeskustelut kuuluvat myös ohjelmaamme. Pyrkimyksenä on luoda jokaiselle pelaajalle polkua parhaalla mahdollisella tavalla seuran arvoja kunnioittaen. Joukkue harjoittelee tosissaan, mutta ei ryppyotsaisesti, yksilön, eikä joukkuekehityksen kannalta. Harjoittelemme 4-5 kertaa viikossa, pitäen myös futsalin vahvasti mukana talvikauden harjoittelussa.

Uudet pelaajat! Olette aina tervetulleita kokeilemaan ja pelaamaan joukkueessamme. Kasvamaan urheilijaksi joukkueeseen ja seuraan. Tarkempia tietoa saat joukkueenjohtajalta tai valmentajalta.

Terveisin Hannu
********************