Sarjan eniten tappioita ja eniten tasapelejä pelanneet joukkueet kohtaavat Seinäjoen illassa

AC Kajaani taisteli viimeottelunsa Kajaanissa kahden miehen alivoimalla yli tunnin ajan, mutta hävisi KTP:lle 2-3. Maalinteossa onnistuivat Mauro Severino ja uusi hyökkääjä Christopher Bibaku. AC:n tilanne näyttää kovin huonolta tällä hetkellä, joukkue on neljänneksi viimeisenä kahdeksalla pisteellä ja matkaa pudotusviivalle on vain kolme pistettä.
Pelikiellot ja loukkaantumiset ovat olleet kajaanilaisten riesana koko kauden ajan. Viimeottelussa punaiset kortit toista kertaa tällä kaudella ottaneet Jules Samnda ja Gullit Zolameso ovat sivussa AC:n kokoonpanosta, josta jo valmiina ovat pois Erfan ZeneliJuuso Kemppainen, Joakim ÄriläBauraux Amiri ja Sharp Räsäsen pelikunto selviää huomenna.
Johannes Kytilä palaa Valkeakoskelta ja pelaa sunnuntaina, myöskin pitkään loukkaantuneena ollut Chiharu Kato nähdään kokoonpanossa.

– Sunnuntaina kentällä nähdään erittäin motivoitunut joukkue, joka haluaa voittaa ja ei luovuta missään vaiheessa. Sanoi Mika Lumijärvi.

Koti-isäntä SJK Akatemia hävisi viimeottelun MyPan vieraana luvuin 4-2 ja maalinteossa onnistui joukkueen paras maalintekijä, nuorten maajoukkueessakin monta kertaa esiintynyt Jeremiah Streng.
SJK on hävinnyt kahdeksan kertaa tällä kaudella ja pelannut kerran tasan ja voittanut yhden ottelun, kun MP oli vierailemassa Seinäjoella. SJK:lla on myös oletettavasti sarjan huonoin maaliero, mutta tehtyjä maaleja on vain neljä vähemmän, kuin kajaanilaisilla.

– SJK akat. on nuori, taisteleva ja ennakkoluuloton joukkue, joka saa myös hyödyllisiä apuja silloin tällöin edustusjoukkueesta Veikkausliigasta.

Seuraa heitä:

Jeremiah Streng #29 (SJK)
Viimeottelussa kaksi maalia, maajoukkuetaustaa, joukkueen paras maalintekijä

Mikko Pitkänen #5 (ACK)
Todella varmaa pelaamista puolustuspäässä viimeottelussa

Elisa Viihteen kautta näet ottelun livenä!


SJK Akatemia vs AC Kajaani
30.8.2020 klo 17:00
Oma SP Stadion


JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK