Lauantai-iltapäivän ottelussa AC kohtaa voittoputkessa olevan KPV:n

AC Kajaani hävisi viime kotiottelunsa pallohallissa, kun VPS vei pisteet Vaasaan lukemin 1-3. Ottelun 82. minuutilla AC:n keskikenttäpelaaja Reza Heidari otti toisen varoituksen ja joutui jättämään kentän, joten Heidari on ainakin sivussa KPV-ottelusta. AC on taulukossa nyt neljännellä sijalla kuudella pisteellä, jotka ovat tulleet FF Jarosta ja SJK Akatemiasta.

– Uusina pelaajina pelissä mukana maalivahti Deni Kaksa ja keskikenttäpelaaja Geoffrey Acheampong. Tottakai Rezan poissaolo haittaa, mutta näitä tulee, kommentoi Mika Lumijärvi. 

Jatkopaikka on siis vielä mahdollinen, jos AC voittaa oman ottelunsa KPV:ta vastaan ja VPS häviää tai pelaa tasan Jaroa vastaan. AC:lla on myös vielä mahdollisuus jopa lohkovoittoon, jos myös AC Oulu häviää oman ottelunsa SJK Akatemiaa vastaan.

– Meidän pitää olla parempia viimeistelyssä ja onnistua myös hyvin puolustuspelissä. Asenne ja työmoraali joukkueella on ollut hyvä koko alkukauden ja sen pitää näkyä myös tulevassa pelissä.

KPV voitti aiemman ottelunsa SJK Akatemian vieraana tennislukemin 6-0. Aleksi Tarvonen teki ottelussa hattutempun. KPV voitti myös FF Jaron, pitäen nollapelin myös pietarsaarelaisia vastaan, ottelu päättyi 0-2. Kokkolaiaset ovat taulukossa kolmantena seitsemällä pisteellä AC:ta yhden pisteen edellä.

Treeneissä on ollut hyvä tunnelma ja asenne.

Seuraa heitä:

Aleksi Tarvonen #14 Hyökkääjä

Teki hattutempun SJK Akatemiaa vastaan

Omar Gaye #16 Vasen laitapuolustaja

Haastoi hyvin ja jakoi hyviä syöttöjä ja keskityksiä VPS-ottelussa


KPV vs AC Kajaani
22.2.2020 klo 15:00
Kokkola


JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK