AC Kajaanin hyökkäykseen lisää voimaa

Tänään AC Kajaani solmi sopimuksen georgialaisen Sandro Khabadzen kanssa. Vuonna 1994 syntynyt hyökkääjälupaus tuo lisää vaihtoehtoja valmennukselle hyökkäyspelaamisen osalta. Sandron rautainen olemus 2,01 metrin pituudella sekä 103 kilolla varustettuna ei ole pelkästään mahdollisuus korkeiden pallojen pelaamiseen vaan tämän nuoren miehen otteista näkyy myös valtavien tuntimäärien viettäminen henkilökohtaisten pallollisten harjoitteiden parissa. Nuo tuntimäärät ovat auttaneet häntä eteenpäin nuoresta iästä huolimatta niin kuin seuraavasta näkee.

Sandro aloitti pelaamisen kuusi vuotiaana jalkapallokoulussa Georgian Tbilisissä, jonka jälkeen hän pelasi eri ikäluokkien juniorijoukkueissa. 13-vuotiaana FC Dinamo Tsibilisin valitsi hänet akatemiaansa, jossa hän pelasi 13-, 14-, 15-, 16- ja 17-vuotiaiden akatemiajoukkueissa. 15-17-vuotiaana hän pelasi myös FC Dinamo Tsibilisin reservijoukkueessa.

17-vuotiaana hän muutti Liettuaan, jossa pelasi vuoden FK Klaipedos Granitas- nimisessä joukkueessa. Vuoden pelaamisen jälkeen hän siirtyi Puolaan ja siellä FC Stal Mielec-nimiseen joukkueeseen. Tuolta 8000 kannattajan luoman pelitunnelman keskeltä Sandro saapui vahvistamaan AC Kajaanin joukkuetta.

Sandro on ennenkaikkea joukkuepelaaja. Sandron ensimmäinen kohtaaminen joukkueen kanssa oli puhetta täynnä, jossa jokainen joukkueen jäsen sai häneltä kysymystulvan päälleen positiivisen ilmapiirin vallitessa. Räjähtävän lähtönopeuden omaava sekä fyysisesti vahva pelaaja ei olisi malttanut istua katsomossa, kun oli joukkueen mukana Kokkolassa keskiviikkona. Hän oli pahoillaan siitä, kun ei voinut auttaa muita kentällä omalla panoksellaan. Seuraava kommentti kuvaakin Sandron halua tehdä työtä tämän joukkueen eteen ja miksi juuri hän on AC:n mies: “Tulen tekemään kaikkeni auttaakseni joukkuetta nousemaan korkeimmalle tasolle!”

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK