UUTISET

AC Kajaanille taisteluvoitto!

Edustusjoukkue otti tärkeän 3-2 (1-1) taisteluvoiton oululaisesta Herculesista lauantaina pelatussa pelissä. Kaikki näytti alussa hyvältä, kun Jurgen Castaneda kaadettiin rankkarialueella ja seuranneen rangaistuspotkun laukoi maaliin Alberto Ramirez 1-0. Hercules oli tullut Kajaaniin hakemaan sarjajohtajan päänahkaa, aivan kuten jokainen muukin sarjan joukkue haluaa. Oululaisten tasoitus tulikin 5 minuuttia ennen puoliaikaa, tauolle mentiin lukemissa 1-1.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen hallitessa peliä ja Hercules hyökkäsi pallon saatuaan aina vaarallisesti Seesayn ja Karjalaisen toimesta. AC Kajaanin Michael Ibiyoumi oli alati vaarallinen Herculesin maalin tuntumassa ja teki johtomaalin 2-1 pelin 50. minuutilla. Oululaisten ykköspyssy Sami Karjalainen oli nousta oululaisten sankariksi tasoittamalla toisella maalillaan, 2-2 kymmenen minuuttia kotijoukkueen maalin jälkeen, mutta toisin kävi.

AC Kajaanin tutkapari Castaneda-Ibiyoumi taituroi 3-2 voittomaalin Ibiyoumin kantapää-kikalla, johon castaneda hyvin keskitti. Ottelu oli varsin tiivistunnelmainen ja kovaotteinen. Jos kotijoukkueen peli oli jossain kohtaa hieman sekavan oloista, täytyy antaa tunnustusta asenteesta ja halusta voittaa peli. Palkintona siitä kolme sarjapistettä.

PALKITUT
HERCULES
37 Sami Karjalainen
4 Nathan Ifeanyi

AC KAJAANI
35 Michael Ibiyoumi
22 Jurgen Castaneda
21 Arttu Nuutinen

OTTELUPÖYTÄKIRJA