AC Kajaani vs PK-35 2-3 (0-2)

PK-35 Vantaa antoi shokkihoitoa AC Kajaanille lauantaina.
Vielä lauantaiaamuna näytti Kajaanissa kaikki hyvältä, kun AC Kajaani valmistautui iltapäivän kotipeliin PK-35  vastaan. Aurinko paistoi lämpimästi ja joukkueella oli hyvä fiilis päällä. Nyt piti saada kurottua kiinni putoamisviivaa, mutta toisin kävi. Liekö ylilatausta, vai mikä meni pieleen?

Ottelu oli tuskin ehtinyt alkamaan, kun kotijoukkueen Mika Hänninnen jyräsi rankkarialueella PK:n Claudio Matronen ja seurauksena oli rankkari vierasjoukkueelle. John Weckström laukoi pallon varmasti maaliin. Tästä vajaa  viisiminuuttinen ja pallo toistamiseen AC Kajaanin maalissa. Ei voi olla totta, ihmeteltiin lehtereillä! Lukemat 0-2 ja maalintekijänä jälleen Weckström.

Näissä lukemissa siirryttiin pukukoppiin ihmettelemään jalkapallopelin arvoituksellisuuksia ja ihmeellisyyksiä!

Toiselle puoliajalle odoteltiin sisuuntunutta kotijoukkuetta, joka tasoittaa pelin ja menee ohi. Toisin kuitenkin kävi. 52 minuuttia pelikellossa, kun AC Kajaani nostaa puolustuslinjaa samaan aikaan kun pallo kaartaa AC Kajaanin 16-rajan kaarelle. Antonio Inutile juoksee ja ottaa pallon haltuunsa ja ainoastaan Daniel Kollarin yrittäessä estää maalin tekoa nähdään ottelun voittomaali.

AC Kajaani kaventaa 1-3 pilkulta, jonka tuomari määräsi Cali Chukwun kaadosta rankkarialueella, kun peliä oli pelattu 54 minuuttia. Rankkarissa onnistuu Vadims Gospodars, joka palkitaan kajaanilaisten parhaana. Loppulukemiksi 2-3 teki Alexander Akbar 88. minuutin kohdalla. kolme sarjapistettä lähtivät PK-35 bussin kyydissä Vantaalle.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK