AC Kajaani vahvistuu loppukautta silmällä pitäen

Aati Riihimäki

 

 

Derrick Mensah

AC Kajaanin joukkue vahvistuu keskikenttäpelaaja Derrick Mensahilla ja maalivahti Aati Riihimäellä. Samalla serbimaalivahti Spasoje Stefanovicin sopimus päättyi sovitusti 10.7 ja hän palaa kotimaahansa. AC Kajaani kiittää Spasojea panoksestaan seuralle ja toivottaa onnea tuleviin koitoksiin!

 

Ghanalainen 24-vuotias Derrick Mensah tuo joukkueen keskikentälle sekä syöttötaitoa, että puolustusosaamista. Hänellä on kokemusta muun muuassa Tšekin, Norjan ja Bulgarian pääsarjoista. Viimeksi hän on edustanut Tšekin 2. sarjatason SC Znojmoa.

Joukkueen maalivahtiosastoon liittyvä 21-vuotias Aati Riihimäki on edustanut Kakkosessa pelaavaa Oulun Luistinseuraa aiemmin tällä kaudella ja sitä ennen AC Oulua, sekä JJK:ta. Aiempaa Ykkösen kokemusta juuri JJK:n riveistä omaava Aati tulee kirittämään kuntoutuvaa Tatu Österlundia sekä Jonathan Jänttiä, tarjoten hyvän vaihtoehdon AC:n maalille.

Tervetuloa Aati ja Derrick!

Joukkueen hyökkäysosasto tulee niin ikään vahvistumaan lähipäivinä. Uudet vahvistukset saatetaan nähdä kentällä jo tulevana lauantaina, AC Kajaanin kohdatessa vieraskentällä KTP:n.

KAUSIKORTTI

2020 Kausikortti; 59 €

KAUSIKORTTIEN MYYNTIPISTEET KAUPPAKADULLA

Intersport Kajaani
Kelloliike P.Kainulainen Kajaani

MYYNTIAIKAA JATKETTU 31.1.2020 SAAKKA!

———————————————–

PÄÄSYMAKSUT 2020

(portilta)

AIKUISET 15 €

ERITYISRYHMÄT 13 €

eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja nuoret 18-vuotta

ALLE 12 VUOTIAAT VAPAA PÄÄSY

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi

FACEBOOK

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar