AC Kajaani vahvistuu loppukautta silmällä pitäen

Aati Riihimäki

 

 

Derrick Mensah

AC Kajaanin joukkue vahvistuu keskikenttäpelaaja Derrick Mensahilla ja maalivahti Aati Riihimäellä. Samalla serbimaalivahti Spasoje Stefanovicin sopimus päättyi sovitusti 10.7 ja hän palaa kotimaahansa. AC Kajaani kiittää Spasojea panoksestaan seuralle ja toivottaa onnea tuleviin koitoksiin!

 

Ghanalainen 24-vuotias Derrick Mensah tuo joukkueen keskikentälle sekä syöttötaitoa, että puolustusosaamista. Hänellä on kokemusta muun muuassa Tšekin, Norjan ja Bulgarian pääsarjoista. Viimeksi hän on edustanut Tšekin 2. sarjatason SC Znojmoa.

Joukkueen maalivahtiosastoon liittyvä 21-vuotias Aati Riihimäki on edustanut Kakkosessa pelaavaa Oulun Luistinseuraa aiemmin tällä kaudella ja sitä ennen AC Oulua, sekä JJK:ta. Aiempaa Ykkösen kokemusta juuri JJK:n riveistä omaava Aati tulee kirittämään kuntoutuvaa Tatu Österlundia sekä Jonathan Jänttiä, tarjoten hyvän vaihtoehdon AC:n maalille.

Tervetuloa Aati ja Derrick!

Joukkueen hyökkäysosasto tulee niin ikään vahvistumaan lähipäivinä. Uudet vahvistukset saatetaan nähdä kentällä jo tulevana lauantaina, AC Kajaanin kohdatessa vieraskentällä KTP:n.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK